Integrarea văzută de copii

1Comentariu
Integrarea văzută de copii
ORADEA – Primii colindători care au trecut în acest an pragul Primăriei Municipiului Oradea au fost elevii Liceului de Artă.

Colindele şi cântecele de Crăciun, interpretate de elevii clasei a X-a A, au însoţit vernisajul expoziţiei de afişe având ca temă aderarea României la Uniunea Europeană, formată din 15 panouri grafice expuse în holul Primăriei. Acestea sunt realizate de elevi ai claselor a XII-a B şi D de la secţia de grafică a liceului, clasele de artă plastică.
Reunite sub sintagma „Integrarea în UE”, panourile au fost realizate cu trudă de elevi, care s-au arătat mulţumiţi de rezultatul muncii lor.

„Chiar dacă a fost greu, în primul rând din punct de vedere al conceptului, credem că până la urmă lucrările au ieşit bine”, spun ei. Idei inedite şi grevate încă de inocenţa spiritului infantil au concentrat întreaga sinceritate a unor adolescenţi care, în curând, vor deveni cetăţeni europeni.

„Afişele elevilor noştri fac parte dintr-o suită de manifestări iniţiate atât cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, cât şi a apropiatei intrări în Uniunea Europeană”, susţine directoarea liceului, prof. Doina Marcu. La eveniment au participat angajaţi ai Primăriei, în frunte cu viceprimarul Mihai Groza, care a salutat ideea elevilor şi le-a urat Sărbători fericite din partea instituţiei pe care o reprezintă. Copiii au fost răsplătiţi în final cu câte o pungă cu daruri din partea Moşului.

Laura Voicu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor