Interes mare pentru SSM

Interes mare pentru SSM
ORADEA – Interesul operatorilor economici pentru aspectele legate de securitatea şi sănătatea în muncă creşte în mod vizibil. Reprezentanţii firmelor au umplut sala la întâlnirea pe tema securităţii şi sănătăţii în muncă.

Unul dintre punctele de reper este numărul mare de participanţi la întâlnirea cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bihor, desfăşurată marţi, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, sub genericul „Şedinţa de analiză a activităţii pe linie de securitate şi sănătate în muncă pe anul 2006”. Un alt semn este scăderea numărului de accidente în muncă în 2006, comparativ cu 2005.

Statistici
Numeroşii participanţi la prima întâlnire organizată de ITM Bihor în acest an au fost informaţi cu privire la modificările legislative care au survenit ca urmare a aderării la Uniunea Europeană. Le-au fost prezentate date statistice referitoare la evoluţia accidentelor de muncă în Bihor, dintre acestea evidenţiindu-se căderile de la înălţime, strivirea de maşinile şi utilajele în funcţiune şi accidentele cu mijloacele de transport, în exteriorul unităţii.

„A scăzut numărul accidentelor cauzate de efectuarea necorespunzătoare a comenzilor şi manevrelor”, a spus Ioan Rădulescu, inspector ITM Bihor. Pentru a asigura caracterul interactiv al întâlnirilor, acesta le-a cerut participanţilor să adreseze întrebări şi eventuale nelămuriri.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !