Internauţii bihoreni au video.bihon.ro

Internauţii bihoreni au video.bihon.ro
ORADEA – Spaţiul web românesc, respectiv portofoliul Inform Media, s-a îmbogăţit de săptămâna trecută cu un portal video, disponibil la adresa video.bihon.ro. Creat după modelul Youtube, portalul video.bihon.ro premiază cele mai bune filme postate.

Creat după modelul celebrului www.youtube.com, acesta a fost lansat în versiune beta (de testare). Noua pagină are o interfaţă asemănătoare cu cea a YouTube şi funcţionează pe bază de fişiere video publicate de utilizatori şi disponibile apoi spre vizionare.

Fenomenul de file sharing este foarte răspândit în România, iar apetitul pentru conţinut video este dovedit şi de numărul mare de filmuleţe româneşti postate pe Youtube. În aceste condiţii, lansarea noii pagini video.bihon.ro este firească şi vine în întâmpinarea nevoilor internauţilor bihoreni dornici să-şi împartă filmuleţele. Portalul reprezintă o cale facilă de a trimite prietenilor înregistrări video din concedii, ori filmuleţe haioase, fie că au fost făcute cu o cameră video, fie că au fost surprinse cu un simplu telefon mobil.

Odată uploadate, filmele pot fi denumite, li se pot publica scurte descrieri şi pot fi etichetate pentru o mai uşoară regăsire ulterioară a acestora. De asemenea, acestea pot fi grupate în categorii.

În momentul de faţă se poate căuta printre sutele de clipuri comice, videouri trăsnite, disponibile deja publicului. Acestea pot fi votate, comentate sau trimise prietenilor.

Utilizatorul poate lista ultimele filme publicate, cele mai vizualizate, cele mai votate ori cele mai comentate.

Ştiri video

Pe lângă conţinutul video furnizat de către utilizatori, înregistrările care completează ştirile locale cu care cititorii BIHON s-au obişnuit deja, sunt disponibile de acum încolo pe video.bihon.ro. Mai mult, frumoasele de la „Fata zilei”, atât de populare în rândul sexului tare, vor zâmbi de acum încolo nu doar din poze, ci şi din scurtele înregistrări video.

Datorită standardului video folosit pe noul portal sunt eliminate incompatibilităţile ce ţin de sistemul pe care utilizatorul vizualizează filmul, singurul lucru necesar fiind un Flash Player.

Fii video ziarist!

Acum şi tu poţi fi ziarist. Tot ce trebuie să faci e să ai la îndemână o cameră video sau telefonul mobil, să filmezi un eveniment, o întâmplare interesantă, trăsnită, haioasă şi să faci un upload la video pentru a o arăta lumii, iar noi te premiem. Pentru detalii intră pe video.bihon.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !