Intersecţie buclucaşă

Intersecţie buclucaşă
Datorita traficului intens, vizibilitatii reduse si imprudentei unor soferi, intersectia strazilor oradene Avram Iancu si Cuza Voda e deseori „împodobita” cu cioburi de parbriz.

Miercuri la amiaza, un BMW albastru tuningat la atelierul de profil din zona s-a „tuningat” si mai tare dupa ce s-a tamponat zdravan cu un Opel Frontera.

Joi dimineata, s-a produs la intersec’ia acelorasi strazi un accident soldat cu ranirea usoara a unuia din soferi si spitalizarea unui pasager.

Oradeanul B.B. (35 de ani) nu a acordat prioritate unei dube ce venea dinspre Universitate, Dacia sa fiind lovita în partea lateral stânga. Socul puternic a dizlocat însa pâna si aripa dreapta.

Acrosaj pe Vladimirescu

Si Strada Tudor Vladimirescu si-a mai trecut joi „în palmares” un acrosaj cu victima minora. La ora 8, oradeanul D.A.E. (29 de ani), aflat la volanul unui Daewoo Espero, nu a acordat prioritate de trecere, lovindu-l pe concitadinul M.S. (15 ani) chiar pe marcajul pietonal.

În urma impactului, baiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, hematom la frunte si contuzii la genunchiul si gamba stânga, fiind dus la Spitalul de Copii.

Cristian Horgos

Taguri: