Interviu cu Cornelia Deiac

Interviu cu Cornelia Deiac
Cornelia Deiac sperã sã se califice la Jocurile Olimpice de la Beijing din anul 2008. Atleta Cornelia Deiac s-a situat în 2005 pe primul loc în nu mai putin de patru clasamente de final de an: la cei mai buni sportivi ai judetului, la cei mai buni atleti, respectiv în topurile CS Universitar si CSS LPS Bihorul.

Suprematia sa în acest sezon nu poate fi contestatã, ea obtinând cea mai bunã performantã a sportului bihorean în 2005, medalia de bronz la CM de juniori II. Vã prezentãm în continuare un interviu cu Cornelia Deiac.

JB: Ai „acaparat” primul loc în toate ierarhiile la care ai participat. Cum te simti în onoranta posturã de cel mai bun sportiv bihorean al anului?
Cornelia Deiac: Mã simt, bineînteles, foarte bine. Consider cã merit aceste clasãri, pentru cã am muncit foarte mult pentru rezultatele din acest an.

JB: Cum apreciezi sezonul pe care l-ai avut în 2005?
Cornelia Deiac: Consider cã am avut un sezon bun, chiar foarte bun. Puteam realiza chiar si mai mult, dacã nu as fi avut unele probleme medicale. Sper ca anul viitor sã fie unul si mai bun pentru cariera mea.

JB: Ce regreti cel mai mult din punct de vedere sportiv în anul 2005?
Cornelia Deiac: Regret foarte mult cã nu am reusit sã obtin o medalie si mai strãlucitoare la Campionatul Mondial. Am fost la numai trei centimetri de locul secund si medalia de argint.

JB: Ce înseamnã o zi de muncã pentru cel mai bun sportiv la judetului?
Cornelia Deiac: Efectuez zilnic un antrenament de o orã si jumãtate sau douã ore, la Sala de sport a Universitãtii sau la Stadionul Tineretului. Antrenamentul include atât fortã, cât si tehnicã.

JB: Ce obiective ti-ai propus în anul 2006?
Cornelia Deiac: Îmi doresc sã obtin o medalie la Campionatul Mondial pentru junioare I, la Beijing. Vreau sã am o medie de 6,30 – 6,40 metri la fiecare concurs, si dacã voi putea, doresc sã-mi depãsesc recordul de 6,51 metri. Obiectivul meu suprem este calificarea la Olimpiada din anul 2008, unde as dori sã mã clasez printre primele 12 sportive ale probei.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !