Interviu în exclusivitate

Interviu în exclusivitate
REŞIŢA – Noul director nu vrea să renunţe sub nici o formă, la munca de antrenor al echipei de volei. Prof. Laura Andrei: „Vreau un pas înainte“.

Timpul: V-aţi acomodat cu funcţia de director al Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş?

Laura Andrei: Dacă m-am acomodat? Trebuie să recunosc, încă nu.

Timpul: De ce?

L.A.: Pentru că este cam grea trecerea de la munca de antrenor, la cea de conducător, fără să renunţi însă la catedră. Este o activitate mult mai complexă. Înainte era cu totul altceva. Aveam programul clar de pregătire, în cadrul Secţiei de Volei.

Timpul: Dar, trebuia să vă aşteptaţi la acest lucru.

L.A.: Fireşte că mă aşteptam, sau mai bine zis, bănuiam că urma o schimbare importantă. Dar, vă spun sincer, este foarte mult de lucru. Lucrăm de dimineaţa până seara. Pentru că sunt de pus la punct foarte multe capitole. Şi atunci, normal că este obositor, un pic. Dar trece. Sper ca după ce vom aşeza lucrurile, să fie mult mai uşor, mult mai bine.

Timpul: Reuşiţi să vă împărţiţi între sala de sport şi fotoliul de director?

L.A.: Extrem de greu. Vreau să vă spun că aceasta a fost prima condiţie pe care am pus-o. Fiindcă eu nu renunţ la antrenorat, sub nici o formă. Mi se pare, pentru sufletul meu, foarte importantă munca de antrenorat. Dar, dacă a fost să primesc această misiune, nu am putut să stau deoparte. Oricum, satisfacţiile cred că sunt mult mai mari acolo, pe bancă.

Timpul: Cum a fost anul 2006 pentru clubul caransebeşean?

L.A.: Din ce punct de vedere?

Timpul: Din toate punctele de vedere. O imagine de ansamblu asupra performanţelor sportivilor, în general.

L.A.: Sincer, nu ştiu prea multe. Pentru că de foarte puţin timp am luat în primire tot ceea ce a fost aici. Vă daţi seama, trebuie să iau fiecare secţie în parte şi să studiez rezultatele, pe îndelete. Oricum, aşa ca o părere în ansamblu, nu prea ne putem lăuda cu prea multe.

Timpul: Dar nu s-a făcut un bilanţ la final de an, cu prezentarea activităţii desfăşurate şi a rezultatelor pe fiecare secţie în parte?

L.A.: Nu. Păi dacă de-abia zilele trecute am încheiat procesul verbal cu tot ceea ce există în şcoală, nu aveam când să ne întâlnim. Dar, după ce vom verifica toate actele clubului, cu siguranţă că vom face o analiză temeinică asupra a ceea ce a fost, şi vom stabili strategia pentru 2007 şi în perspectivă. Am cerut tuturor colegilor, de la atletism, lupte şi fotbal, să ne prezinte toate rezultatele din 2007. Apoi, voi putea să vă spun mai multe.

Timpul: Atunci, spuneţi-mi vă rog, cu ce probleme se confruntă clubul?

L.A.: Sala de sport este cea mai stringentă problemă a noastră. Suntem de 12 ani în ea, şi nu s-a făcut nici o reparaţie. Nu s-a făcut nimic. Doar a fost vopsită acum doi ani. Şi am făcut-o din sponsorizări.

Am primit o sponsorizare încă de anul trecut pentru înlocuirea parchetului. Însă, până în toamnă când începem noul campionat, vrem să o modernizăm total, vreau să o punem la punct. Din păcate nu putem demara lucrările în forţă, fiindcă avem ore, şi nu este normal să afectăm activitatea. Vă daţi seama, este ocupată de la prânz până seara la ora 21.00. Am început cu vestiarele. Dar, după ce terminăm competiţiile, vom lua totul, de la A la Z.

Timpul: Dacă am ajuns la capitolul investiţii, în ce relaţii sunteţi cu reprezentanţii administraţiei locale? Altfel spus, simţiţi sprijinul primăriei, al Consiliului Local?

L.A.: Vreau să vă spun că sprijinul primăriei l-am avut de când s-a înfiinţat echipa Volei Club Banatul Caransebeş. Şi sunt convinsă că îl vom avea şi în continuare. Pentru că avem o colaborare foarte bună cu primăria.

Timpul: Ce aşteptaţi de la anul 2007?

L.A.: Rezultate cât mai bune. Oricum, mult mai bune ca în 2006, la toate disciplinele. Vreau să facem un pas înainte. Personal, îmi doresc să colaborez cât mai bine cu toţi colegii mei, să depăşim toate greutăţile.

Timpul: Mult succes!

Carte de vizită
Laura Andrei Turcan

Locul şi data naşterii: Reşiţa, 30 mai 1969.
Starea civilă: căsătorită, un băiat????????
Studii: Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
Funcţia: directorul Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş.

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !