Inteva – „Siguranţa pe primul loc”

8Comentarii
Contractele de muncă de la Inteva se încheie pe perioadă nedeterminată.

Bihorenii care caută un loc de muncă sigur, cu şanse reale de promovare şi cu o atmosferă plăcută, pot alege Inteva.

Inteva este o companie multinaţională care activează în domeniul automotive, oferind clienţilor din domeniul auto sisteme de închidere, sisteme de interior, motoare, electronice şi sisteme de plafoane. Compania are sediul în SUA, Michigan, Troy, având 48 de fabrici şi peste 15.000 de angajaţi în 18 ţări ale lumii.

În România, Inteva a deschis două fabrici: în Salonta şi Oradea. Fabrica din Salonta şi-a început activitatea în 2007 şi are peste 700 de angajaţi, iar fabrica din Oradea (pe locul fostului supermarket Pic) este mai nouă, pornită în 2015, şi care a ajuns la peste 200 de angajaţi. Inteva produce încuietori auto şi macarale de geam – la Salonta, precum şi parasolare pentru plafoanele maşinilor – la Oradea. Cei mai importanţi clienţi ai Inteva sunt Mercedes, Volkswagen, Peugeot, Citroen şi BMW.

Condiţii deosebite

Atmosfera de lucru în Inteva este una foarte plăcută. Condiţiile de muncă sunt foarte bune, potrivit motto-ului „Safety first” (Siguranţa pe primul loc).

Angajaţii care vin de la alte fabrici sunt uimiţi de condiţiile foarte bune de lucru şi de atmosfera de aici. „Pentru mine, Inteva este ca o a doua casă. Îmi oferă stabilitate şi siguranţă pe termen lung”, a declarat Andreea M., operator producţie în cadrul Inteva Oradea.

„Inteva este recunoscută ca o companie care oferă angajaţilor săi şansa de a se dezvolta prin promovări în funcţii superioare”, susţine Nicoleta Sotoc, HR Manager Inteva Oradea. Dorin H., care în prezent ocupă funcţia de tehnician proces, şi-a început cariera în Inteva ca operator producţie. A fost promovat în funcţia de reglor, iar mai apoi tehnician proces.

Alin B. a început activitatea în Inteva în vara lui 2015 ca operator producţie, a fost promovat după primele luni de activitate ca operator calitate, iar la un an vechime a fost promovat ca şef de schimb, coordonând în acest moment 40 de angajaţi.

„Un alt plus pe care Inteva Oradea îl oferă este faptul că toate contractele individuale de muncă se întocmesc, de la început, pe perioadă nedeterminată. Fabrica porneşte orice nouă colaborare cu un nou angajat cu premisa de încredere, cu convingerea că aceasta va fi pe termen lung, «până la pensie, dacă se poate»”, subliniază Nicoleta Sotoc.

Advertorial!

Taguri: ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor