Intinerirea lotului lui Poli Timisoara e blocata de negocieri

De Marcel Hoster
Intinerirea lotului lui Poli Timisoara e blocata de negocieri
Anunţatul proces de întinerire a lotului celor de la Politehnica Timişoara se află momentan în impas. Dorinţa lui Marian Iancu de înlocuire a pieselor cu greutate din echipă cu tineri de perspectivă e momentan în impas. Aceasta, din cauza negocierilor cu cluburile de unde ar putea veni fotbaliştii vizaţi, ori cu impresarii acestora.

În comunicatul de început de an, patronul celor de la Poli, Marian Iancu, a anunţat şi primele două transferuri ale anului. Este vorba de Rover Cârstea, venit de la FC Argeş, respectiv George Petcuţ, de la Unirea Alba Iulia. Dacă în ceea ce îl priveşte pe primul lucrurile par a fi rezolvate, în ceea ce îl priveşte pe Petcuţ, problemele se complică. Clubul cu care acesta avea contract, Unirea Alba Iulia nu este dispus să-i elibereze actele de transfer.

Conform unei înţelegeri existente între jucător şi clubul ardelean, acesta putea să plece gratuit în această iarnă, dacă îşi găsea o ofertă mai bună. Iar cei de la Unirea nu mai par să fie dispuşi să renunţe aşa de uşor la fotbalist. Se pare că aceştia ar fi solicitat ca Petcuţ să renunţe la ultima rată din contract, la o sumă de 1150 de euro. „Asta este viaţa, ce am stabilit în urmă cu şase luni nu mai este valabil în acest moment, din motive ce nu le înţeleg. Pentru Petcuţ există două variante, Unirea să dea acordul de transfer, lucru refuzat sau apelarea la comisiile de resort pentru a deveni liber, caz în care ar mai dura ceva timp până se finalizează litigiul”, a declarat Dragoş Daniel, impresarul sportivului. Relaţiile dintre Poli şi Unirea nu sunt dintre cele mai bune, între cele două părţi existând discuţii referitoare la grila de transfer a lui Florin Ilie, sosit şi el anul trecut la Timişoara tot de la Alba Iulia.

Alţi doi jucători vizaţi de Poli, două dintre vedetele campioanei de juniori LPS Banatul, Alin Roman şi Steliano Filip, se află într-o situaţie asemănătoare. Poli încearcă de câteva luni să obţină transferul fotbaliţtilor, dar operaţiunea a intrat în impas. Reprezentanţii clubului alb-violet au anunţat că impresarul celor doi tineri nu prea doreşte să fie găsit pentru discuţii. Marian Iancu a oferit un anunţ ultimativ şi a spus că dacă până joi nu se vor purta discuţii concrete legate de cei doi fotbalişti va renunţa la aceştia. Alin Roman şi Steliano Filip au activat la FC Maramureş Baia Mare, fiind împrumutaţi acolo de Avicola Buziaş şi LPS Banatul, formaţiile care deţin drepturile federative ale celor doi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !