Intră în Campania Antiplictis!

De Camelia Busu
Intră în Campania Antiplictis!
Se caută voluntari pentru a şasea ediţie a Galei Traficantului de Cultură Internațional.

În această toamnă va avea loc la Oradea o nouă ediție a festivalului de artă contemporană – Gala Traficantului de Cultură Internațional. Evenimentul a fost creat pentru a completa paleta culturală a orașului Oradea, din dorinţa de a introduce în spaţiul artistic naţional creaţii contemporane naţionale şi internaţionale şi să familiarizeze publicul orădean cu inovaţiile din domeniul artistic. Printre evenimentele galei se numără piese de teatru, concerte, scurt metraje, filme, arte vizuale, arhitectură, expoziţii, ateliere de teatru şi lansări de carte.

1

„Hai, ridică-te de pe canapea și implică-te!” este îndemnul din acest an, lansat de curând. Gala Traficantului de Cultură Internațional propune Campania Antiplictis! În loc de astenie de toamnă și lâncezeală în social media… oferă orădenilor șansa de a se implica în organizarea ediției cu numărul 6 a galei de artă contemporană. Organizatorii vor face un plan de voluntariat ce se va plia pe disponibilitatea de timp a celor ce vor să se implice, și pe modul în care aceştia îşi pot aduce contribuția. Cine doreşte să facă parte din echipa GTCI trebuie să trimită un mail cu intenția sa și un CV pe adresa voluntari.gtci@gmail.com. Cei implicaţi vor fi certificaţi ca şi voluntari. Informaţii în plus se pot obţine la numărul de telefon 0751 933 374.

2

„Pentru a ne îmbogăți, diversifica și rafina activitatea și pentru a ajunge la un public cât mai numeros și variat, avem nevoie de suportul tuturor celor care cred că și spiritul trebuie hrănit, iar calitatea vieții și randamentul fiecărui individ sunt direct proporționale cu calitatea culturii la care participă”, este îndemnul lui Sebastian Bărbălan, directorul artistic al Asociației de Teatru Experimental Clandestin (E.T.C.), organizatorul galei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !