„Intră în comunitatea prietenilor Ahoy şi poţi câştiga un iPOD”

Reactualizat la:
„Intră în comunitatea prietenilor Ahoy şi poţi câştiga un iPOD”
Fii membru Ahoy şi poţi câştiga un iPOD! Ce trebuie să faci? Intră pe www.ahoy.ro, înregistrează-te, creeză-ţi un profil şi intri în contact cu prietenii tăi iar noi te premiem.

Să comunici pe Internet cu prietenii tăi, să le trimiţi pe email pozele făcute în ultima ta excursie la munte, să comentezi rezultatele echipei tale de fotbal pe forum alături de ceilalţi suporteri, au ajuns să fie lucruri obişnuite pentru oricine are un calculator şi Internet.

Toate aceste lucruri şi multe altele le poţi face acum pe portalul de comunitate online Ahoy.ro. Fii membru Ahoy şi poţi câştiga un iPOD! Ce trebuie să faci? Intră pe www.ahoy.ro, înregistrează-te, creeză-ţi un profil şi intri în contact cu prietenii tăi iar noi te premiem.

Dacă eşti deja membru Ahoy, invită 5 prieteni să fie membrii şi intri în cursa pentru iPOD. 

Ahoy, Ahoy copii şi fraţi!

Dacă dorim să fim informaţi, să cunoaştem oameni noi ori să ne facem noi prieteni, chiar dacă aceştia locuiesc în celelălalt capăt de ţară, apelăm la Internet. Intrăm pe forumuri ori ne înscriem în diferite comunităţi online.

Lansat recent, siteul de comunitate online Ahoy te ajută să-ţi aduni la un loc toţi prietenii şi cunoscuţii, să discuţi cu ei, să-ţi împărtăşeşti gândurile şi bucuriile, să le trimiţi fotografiile de la cheful de aseară la care ai fost. Comentează pe forum alături de prieteni sau prietenii prietenilor, rezultatele meciului din weekend al echipei de fotbal preferate, fă-ţi cunoştinţe noi, scrie un blog unde să relatezi cele mai trăznite evenimente din viaţa ta, şi vei face parte dintr-o comunitate online activă.

Alătură-te comunităţii de prieteni Ahoy! Dacă până acum nu ai primit invitaţie şi nu cunoşti pe nimeni care să fie membru Ahoy, există o soluţie: poţi cere o invitaţie pe siteul www.ahoy.ro sau la adresa de email ahoymoon@gmail.com.

Cum funcţionează?

Deoarece Ahoy este un portal de comunitate online, poţi deveni membru doar pe bază de invitaţie: un prieten, cunoscut îţi trimite o invitaţie pe email şi astfel intri în contact cu acesta, prietenii acestuia sau alţi internauţi. De asemenea, şi tu la rândul tău vei putea invita alţi amici pe site.

Dacă până acum nu ai primit invitaţie şi nu cunoşti pe nimeni care să fie membru Ahoy, există o soluţie: poţi cere o invitaţie pe siteul www.ahoy.ro sau la adresa de email ahoymoon@gmail.com

Membrii acestei comunităţi au la dispoziţie un sistem intern de mesagerie, prin care pot să trimită mesaje prietenilor sau doar unui membru pe care ar dori să-l cunoască. Şi pentru o mai bună funcţionalitate, prietenii pot fi grupaţi în mai multe categorii, pentru ca tu să-i găseşti mai uşor.

După înregistrare, ai posibilitatea să-ţi personalizezi profilul: poţi alege culoarea preferată, poţi decide care să fie informaţiile pe care să le vadă oricine, doar prietenii sau chiar nimeni (de exemplu, pentru doamne sau domnişoare poate fi utilă posibilitatea de a ascunde data naşterii, aşa cum aproape orice informaţie poate fi ascunsă). Însă în cazul acestui site nu este vorba neapărat de secretizare: de ce am ascunde de exemplu mâncărurile noastre preferate sau domeniile de interes.

Un lucru deosebit la acest site este votarea unei localităţi: pe câte siteuri nu v-aţi întâlnit cu problemă că nu puteaţi să alegi localitatea voastră pentru că pur şi simplu un era în listă? Ei bine, creatorii acestui site s-au gândit şi la acest inconvenient: oricine poate iniţia votarea unei localităţi şi dacă se adună destule voturi atunci localitatea respectivă va fi inclusă în lista de localităţi.

Vrei să cunoşti oameni care să aibă aceleaşi domenii de interese? Nimic mai simplu! Ai la dispoziţie aşa numitele cluburi. Îţi place pescuitul, eşti suporter Real Madrid sau eşti pasionat de arta fotografică şi ai discuta despre asta cu alţii? Dacă există deja un club pe tema care te interesează alătură-te, dacă nu porneşte un club nou. Dacă tu ai pornit un club nou, tu stabileşti regulile în acel club, tu decizi cine se poate alătura acelui club şi în ce fel (privat / public / ascuns). Avantajul cluburilor este că membrii lor pot crea fotoalbume, pot posta pe forumuri şi pot scrie articole.

Faci chef în weekend sau ştii de vreun concert în oraşul tău? Organizează sau anunţă un eveniment şi invită-i pe cei cu care vrei să te distrezi (poţi invita pe email şi oameni care nu sunt membrii Ahoy). Ai posibilitatea creării unor evenimente publice ori private. Membrii care acceptă invitaţia pot semnala cu câte persoane vor veni la eveniment. De asemenea, ai posibilitatea să urmăreşti ce fel de invitaţii ai primit sau chiar să le respingi în caz că intervine ceva neprevăzut.

Ai multe lucruri de care nu mai ai nicio nevoie ba chiar nu ştii cum să scapi de ele? Pentru asta există secţiunea de Anunţuri. Anunţurile sunt vizibile pentru toţi utilizatorii, dar se pot căuta şi doar anunţuri care au fost publicate de membrii din oraşul tău.

Eşti scandalizat de ce se întâmplă în lume şi vrei să dai voce gândurilor tale sau doar vrei să comentezi cel mai nou film pe care l-ai văzut la cinema? Desigur… intră pe Forum! Forumurile tale preferate le poţi salva pentru ca pe viitor să le găseşti mai uşor. Dacă nu există încă tema de forum care să te intereseze, crează una şi invită-ţi amicii la discuţii.

Orice membru îşi poate crea un blog, care să fie accesibil printr-un URL extern, deci şi pentru cei care nu sunt membrii. Cine a mai scris bloguri ştie despre ce e vorba, cine nu… pentru acela e timpul să afle şi să înceapă să scrie. Poţi utiliza blogul pentru a scrie un jurnal personal dar şi pentru a împărtăşi cu prietenii experienţele trăite în ultima vacanţă sau concendiu alături de fotografiile făcute.

Ahoy.ro este un site multi-limbi, conţinuturile furnizate pentru un membru făcându-se în funcţie de limbile vorbite selectate în profilul acestuia. Aşadar cei care vorbesc mai multe limbi vor avea acces la toate informaţiile disponibile în aceste limbi.

Dar pentru că multitudinea de servicii şi facilităţi nu poate fi prezentată decât sumar într-un articol te invităm să devii membru cu acte în regulă în comunitatea Ahoy şi cu siguranţă îţi vei face prieteni noi. Dacă până acum nu ai primit invitaţie şi nu cunoşti pe nimeni care să fie membru Ahoy.ro, există o soluţie: poţi cere o invitaţie pe siteul www.ahoy.ro sau la adresa de email ahoymoon@gmail.com şi tot aici aşteptăm criticile şi observaţiile tale.