Intreprinderile mici si mijlocii, sprijinite

Agentia Nationalã pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie oferã o mânã de ajutor IMM-urilor. Conform Ordinului 64/2006 al presedintelui ANIMMC, Eugen Ovidiu Chirovici, a fost aprobat Programul pentru sprijinirea si dezvoltarea întreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri în limita sumelor plãtite pentru profitul brut reinvestit.

„Obiectivul principal al Programului îl constituie cresterea competitivitãtii si capitalizarea intreprinderilor mici si mijlocii în scopul consolidarea capitalului autohton în perspectiva integrãrii în UE”, se spune în comunicatul semnat de Eugen Chirovici.

În Bihor

Agentii economici bihoreni interesati de aceastã facilitate sunt asteptati la Centrul Teritorial de Instruire, Consultantã si Informare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bihor, telefon 0359-414557 sau, e-mail razvan.mihalca@mimmc.ro persoana de contact Razvan Mihalca. „Prin acest Program se alocã fonduri în valoare de pânã la 100 de mii RON/beneficiar în limita impozitului pe profit datorat si plãtit, aferent anului 2005”, a declarat Rãzvan Mihalca.

Nu beneficiazã de prevederile acestui Program societãtile comerciale care în ultimii trei ani au beneficiat de ajutoare de stat în valoare mai mare de 400 mii RON cumulat, în ultimii trei ani. Alte informatii despre Program puteti afla la adresa http//stiri.bihor.ro

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !