Invatam, reciclam si ajutam!

Copiii au confecţionat jucării din ziare FOTO: FAN
Copiii au confecţionat jucării din ziare FOTO: FAN
Acesta a fost sloganul sub care s-a desfăşurat acţiunea caritabilă de strângere de produse pentru fundaţia Amia.

Vineri, 12 iulie, în Orăşelul Copiilor, a avut loc o acţiune educativă desfăşurată de Asociaţia Trăieste Vede în colaborare cu Asociaţia Leone. Timp de două ore, nu mai puţin de 120 de copii şi adolescenţi au avut ocazia să lucreze în Atelierul Verde. Îndrumaţi de voluntarii celor două asociaţii şi susţinuţi de mascota Leone, copiii au învăţat cum pot să îşi confecţioneze jucării din ziare şi coli de hârtie. Asfel, au realizat mingi de baschet, care apoi au participat la Tombola Prichindeilor.

În acest timp, pe terenul de baschet, cutia cu donaţii i-a aşteptat pe toţi cei care au dorit să dea o mână de ajutor fundaţiei Amia în acţiunile minunate pe care le întreprint pentru copilaşii abandonaţi din spitalele bihorene.

Adrenalina şi buna dispoziţie a fost adusă de copiii Clubului de Baschet CSM Oradea, generaţia 2002-2005, care au jucat un meci demonstrativ. Antrenaţi de Anamaria Mesaroş şi de Călin Pop, cei mici au facut senzaţie, şi nici nu aveau cum să nu facă întrucât au fost arbitraţi de jucătorul CSM Oradea, Horia Hora.

Tombolă

La final a avut loc Tombola Prichindeilor la care s-au înscris toţi copilaşii care au realizat mingi din hârtie. Premiile au fost asigurate de Orăşelul Copiilor şi au constat în: jucării, cărţi, genţi şi rucsacuri,cosmetice, ochelari de soare şi cereale şi au afost acordate celor mai norocoşi ecologişti.

Bucuria a fost şi mai mare când, la finalul acţiunii, cutia pentru donaţii s-a dovedit prea mică. Scutecele, şerveţelele umede, cosmeticele,

jucăriile, hănuţele şi accesoriile aduse de orădenii inimoşi vor ajuge, cu ajutorul funaţiei Amia, la copilaşii abandonaţi din spitalele bihorene.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !