Invatati sa iasa din criza

5Comentarii
Invatati sa iasa din criza
Marti, la ora 12:00 in Aula Magna a Universitatii Oradea a avut loc conferinta de lansare a proiectului “Flexibilitate si performanta prin management”, proiect cofinantat din Fondul Social European, proiect menit sa combata criza economica in care se afla Romania.

Sala Aula Magna a fost plina la lansarea proiectului “Flexibilitate si performanta prin management“, un proiect care se adreseaza tuturor intreprinzatorilor si managerilor de la toate nivelurile din cadrul IMM-urilor, si care este implementat de Universitatea din Craiova (beneficiar) in parteneriat cu Universitatea Oradea (partener).

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea competentelor profesionale ale managerilor in vederea pregatirii acestora pentru promovarea adaptabilitatii si introducerea noilor tehnologii. Proiectul se desfasoara in doua regiuni: Sud-Vest Oltenia si Nord-Vest. Grupul tinta este format din manageri si intreprinzatori de la toate nivelurile din cadrul IMM-urilor din cele doua regiuni implementare.

In cadrul proiectului participantii vor beneficia de urmatoarele cursuri gratuite: Organizarea flexibila a muncii si managementul resurselor umane, Tehnologia informatiei si comunicarii in procesul de management, Analiza economico-financiara a firmei si gestiunea eficienta a resurselor,  Decizii financiare ale firmei in contextul introducerii noilor tehnologii, Comunicarea in afaceri si auditul firmei, Dezvoltarea durabila si standardele europene (de calitate, de sanatate, de munca, de mediu) si nu in ultimul rand Metode eficiente de marketing.

“Aceste cursuri vor fi oferite gratuit celor care se vor inscrie in perioada 10-15 ianuarie urmand ca acestea sa inceapa de la 1 februarie. Asteptam cu drag toti doritorii care vor sa participe, pentru a pune umarul la depasirea acestei situatii grele prin care trece tara noastra. Cursantii au fost, si sunt intotdeauna deschisi spre astfel de cursuri care le vor oferi competente profesionale noi si profunde.” a subliniat managera regionala a proiectului, Conf. Univ. Dr. Mirela Bucurean.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeste in oameni”

M.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor