Investeşte (în) logic

Investeşte (în) logic
Puteţi susţine mişcarea rebusistă românească direcţionând 2 % din impozitul plătit deja statului în anul 2009.

Persoanele care – împreună cu încă alte două persoane – sprijină asociaţia prin direcţionarea a 2 % din impozitul plătit la buget în anul precedent, pot obţine, la cerere, calitatea de „Membru necotizant” al Asociaţiei „Logic Club”. „Dacă v-aţi decis să o faceţi, scrieţi un e-mail la logic.club@gmail.com şi noi vă vom trimite formularul care trebuie completat. Ultimul termen de depunere a formularelor tipizate pentru direcţionarea a 2 % din impozit către o entitate non-profit este 15 mai 2010”, spune Radu Cacuci, preşedintele „Logic Club”. Asociaţia „Logic Club” este singura structură şi persoană juridică din România abilitată să iniţieze şi să organizeze campionate nationale şi regionale, selecţii pentru loturile naţionale de rebus, rebus logic şi sudoku sub egida World Puzzle Federation (Federaţia Internaţională de Rebus).Din anul 2005, Asociaţia „Logic Club”, entitate non-profit, este membru cu drepturi depline a Federaţiei Internaţionale de Rebu, în calitate de unic reprezentant al României pe lângă forul internaţional.

Oradea, capitala puzzle-ului

Asociaţia „Logic Club” a fost înfiinţată cu scopul de a reuni mişcarea rebusistă din ţara noastră, de a aduce în România rebusul / puzzle-ul internaţional (cunoscut mai mult sub denumirea de „jocuri logice”) şi de a crea condiţiile de participare a echipei naţionale la ediţiile anuale ale Campionatelor Mondiale de Asociaţia „Logic Club” România organizează anual, în luna august, la Braşov, Campionatul Naţional de Rebus Logic – CNRL, în urma căruia se selectează lotul reprezentativ al României pentru Campionatele Mondiale de Rebus.Anul acesta la Campionatului Mondial de Rebus (World Puzzle Championship – WPC) din Antalya, echipa României a obţinut locuul 16 din 27 de participante.În 2010, vor avea loc două competiţii: în primăvară, Campionatul Mondial de Sudoku (Philadelphia, SUA), iar în toamnă, Campionatul Mondial de Rebus (Polonia).

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !