Investiţie sau doar zvon?

O firmă franceză şi-a manifestat intenţia de a demara o afacere la Caransebeş.
O firmă franceză şi-a manifestat intenţia de a demara o afacere la Caransebeş.
CARANSEBEŞ – La lista, deja destul de lungă, a investitorilor care şi-au manifestat intenţia de a demara o afacere la Caransebeş, s-a mai adăugat o solicitare, de această dată venită din partea unor investitori francezi de la societatea „Sarl Bazard Illumination“.

Societeatea „Sarl Bazard Illumination“, a cerut punerea la dispoziţie, a unor terenuri în zonele special destinate investiţiilor, pentru a construi o fabrică ce ar avea ca obiect de activitate, confecţionarea de ornamente de iluminat şi componente electrice.

Administraţia locală a răspuns acestei solicitări şi a oferit parcele în zona Caromet, de unde francezii şi-au ales două parcele, cu numerele 17 şi 18, fiecare în suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi.

Investitorii străini s-au angajat să întrunească toate condiţiile impuse pentru aceste parcele, adică să construiască pe cel puţin 60% din suprafaţa terenurilor puse la dispoziţie şi să aibă minim 20 de salariaţi. Mai mult, se pare că investiţia se va ridica la circa 500.000 de euro.

Vom vedea dacă, de această dată lucrurile se vor mişca într-adevăr, sau ornamentele de pe Sebeş vor avea soarta şerveţelelor de Caransebeş, a mozzarellei bănăţene şi a atâtor alte proiecte de investiţii abandonate.

Iulius Pîrvu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase