Investiţii de milioane în drumuri

Investiţii de milioane în drumuri
Deva – Primăria Deva investeşte 4,31 milioane de lei noi în lucrările de amenajare a parcărilor laterale şi în construcţia unor benzi de circulaţie suplimentare pe arterele de circulaţie cu trafic intens din municipiu.

Din cauza spaţiului insuficient, o parte dintre scuarurile existente între benzile de circulaţie vor fi reduse, dar câştigul se va reflecta într-un trafic mult mai fluent prin oraş.

O mare parte din lucrări sunt în curs de realizare, Consiliul Local aprobând deja sumele necesare pentru execuţie.

Astfel, pentru reducerea scuarului de pe bulevardul Iuliu Maniu, între bulevardele 1 Decembrie şi Decebal, au fost alocate fonduri în valoare de 582.785 lei, alţi 368.813 lei fiind destinaţi pentru amenajarea unei parcări laterale şi a unei piste de biciclete.

Pentru fluidizarea traficului pe strada Eminescu vor fi construite parcări laterale pe ambele sensuri de mers până la magazinul Trident, lucrările având o valoare de 754.460 lei.

Alte lucrări vizează bulevardul Bălcescu, de la intersecţia cu strada 22 Decembrie până la ieşirea în Drumul Naţional 7, unde se va crea o nouă bandă de circulaţie, fondurile aprobate fiind în valoare totală de aproape 2 milioane lei.

În program mai sunt cuprinse amenajarea drumului de la gară şi de pe strada Mihai Viteazul, precum şi amenajarea unei parcări laterale între străzile Cuza Vodă şi Bulevardul Decebal.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase