Investitii in apa

1Comentariu
Lucrări pe strada Ciheiului
Lucrări pe strada Ciheiului
Străzile din jurul Şoselei de Centură, în partea sudică a oraşului, vor fi aduse în civilizaţie.

Se fac investiţii în infrastructura de apă de la periferia sudică a oraşului. Consilierii locali au aprobat, la finele lunii trecute, indicatorii tehnico-economici pentru investiția „Extinderea rețelei de apă și canal menajer pe str. Apateului, tronsonul cuprins între str. Apateului și str. Ogorului și extinderea rețelei de canal menajer pe str. Hack Halasi Gyula, tronsonul cuprins între str. Apateului și str. Episcop Vasile Hossu”.

Apă-canalizare

Valoarea totală a investiției este de 1.511.000 lei, iar termenul în care trebuie finalizată este de 6 luni. Lucrările pe str. Apateului vor cuprinde realizarea reţelei de alimentare cu apă, în lungime de cca 600 m, realizarea reţelei de canalizare menajeră, a staţiei de pompare apă menajeră, a branşamentelor de apă, a racordurilor de canalizare menajeră, dar și a conductei de refulare.

Pe str. Hack Halasi Gyula se va realiza reţeaua de canalizare menajeră, în lungime de 860 m şi racordurile de canalizare menajeră.

În prezent, strada Apateului, tronsonul cuprins între strada Apateului și strada Ogorului, nu dispune de un sistem centralizat de alimentare cu apă şi colectare a apelor uzate menajere de la actualii şi viitorii consumatori. În ceea ce privește strada Hack Halasi Gyula, tronsonul cuprins între str. Apateului şi str. Episcop Vasile Hossu, aceasta dispune de rețea de alimentare cu apă stradală şi branșamente pentru fiecare consumator, dar nu dispune de un sistem de colectare a apelor uzate menajere. Compania de Apă se va ocupa de aceste lucrări.

În această perioadă se introduce o conductă pentru apă potabilă, din polietilenă, şi pe strada Ciheului, între Centură (strada Ogorului) şi strada Nufărului. Conducta este introdusă în pământ la o adâncime de 1,1 metri.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor