Investiţii în învăţământ

VULCAN – Au fost investite 60.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare la Şcoala Generală Nr.7 din municipiul Vulcan.

Printre lucrările de amploare derulate în 2007 la Vulcan, alături de finalizarea şi repartizarea a 54 locuinţe sociale, de modernizarea unui număr de 34 apartamente, de finalizarea lucrărilor la complexul Proeuropa şi la sediul noii primării (care se vor da în folosinţă în prima parte a anului 2008), au fost investite 60.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la Şcoala Nr.7.

 

Şcolile Generale nr. 4, 5 şi 6 din municipiu au intrat într-un proces de modernizare prin înlocuirea ferestrelor existente cu ferestre PVC cu geam termopan şi toate uşile de acces au fost înlocuite cu uşi PVC. Totodată s-au dotat cu mobilier nou Şcolile Gen. nr. 1, 5 şi Grupul Şcolar Mihai Viteazul. Au fost demarate lucrările pentru amenajarea, în cadrul Grupului Şcolar M. Viteazul, a două ateliere-şcoală: unul pentru meseria de mecanic auto şi unul pentru meseria de confecţioner textile. De asemenea, a fost realizat acoperişul tip şarpantă la sala de sport a Grupului Şcolar Mihai Viteazul în cadrul unui program Phare.

Sanda Bocaniciu
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !