Investiţii în spaţiul hidrologic

REŞIŢA – Pe parcursul anului precedent, Direcţia Apelor Banat (D.A.B.) a realizat câteva lucrări de investiţii. Printre acestea se numără şi regularizarea şi îndiguirea râului Bistra pe sectorul Oţelul Roşu – Iaz.

Punerea în siguranţă a barajului de la Buhui, pentru alimentarea cu apă a oraşului Anina şi refacerea lucrărilor calamitate la acumularea Oraviţa. Toate aceste lucrări au fost deja finalizate.

În momentul de faţă există alte lucrări care urmează a fi finalizate. Se lucrează la un parapet de beton ciclopian pe pârâul Pogăniş, sector Remetea – Pogăniş, consolidarea malului stâng pe râul Bârzava.

În Şoşdea este în lucru refacerea breşei în digul de pe malul stâng al râului Fizeş în amonte de confluenţa cu râul Bârzava şi consolidarea malului stâng al râului Sebeş, la Caransebeş, în judeţul Caraş-Severin.

Pe de altă parte, Direcţia Apelor Banat a transmis către Prefectura Caraş-Severin, Planurile judeţene de Apărare împotriva Inundaţiilor, pentru a fi expuse pe site, se arată într-un comunicat emis de D.A.B.

Anca Preda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !