Investiţii la Spitalul din Deva

Investiţii la Spitalul din Deva
DEVA – Secţia de urologie a Spitalului Judeţean Deva are în urma investiţiilor făcute o nouă imagine. Practic au fost renovate toate saloanele secţiei, pacienţii beneficiind de saloane moderne şi utilate, totodată fiind modernizată şi sala de operaţii.  Video Video

Pentru modernizarea sălii de operaţie spitalul din Deva a achiziţionat aparatură endoscopică care va putea permite efectuarea de operaţii complexe, fără deschiderea pereţilor, ca în cazul operaţiilor clasice. Programul de investiţii s-a derulat pe o perioadă de un an şi patru luni, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproximativ 600.000 lei. Cea mai recentă achiziţie este o lampă scialitică de ultimă generaţie.


„Investiţiile care s-au derulat în această perioadă au fost finanţate numai din fondurile proprii ale spitalului. Am reuşit în urma acestor investiţii să aducem secţia de urologie la un nivel european”, a declarat Ioan Rădulescu, directorul secţiei de urologie.
Secţia de urologie a spitalului din Deva are în prezent 30 de paturi pentru bolnavi şi este deservită de trei medici, 12 asistente şi şapte infirmiere.


În anul 2007 la spitalul din Deva au beneficiat de tratament un număr de aproximativ 25.000 de pacienţi, dintre care aproximativ 1100 la această secţie.
„La Brad tremuram de frig în salon. Pot să spun că aici beneficiez de nişte condiţii foarte bune. Ar fi bine ca cei care ne conduc să mai lase politica şi să ia exemplul acestor doctori minunaţi”, spune pacientul Podar Petru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !