Investiţii serioase în Sănătate

ORADEA – Sistemul sanitar bihorean a primit anul acesta 58 miliarde de lei vechi. Jumătate din fonduri au fost orientate spre Spitalul Judeţean.

Peste 28 miliarde de lei au fost cheltuiţi cu reparaţiile capitale ale instalaţiilor de încălzire, ascensoarelor, sistemului de alimentare cu energie electrică, dar şi pentru reamenajarea construcţiilor şi a instalaţiilor în vederea asigurării circuitelor din spital. Scopul primordial al investiţiilor este acela de a se obţine autorizaţia sanitară de funcţionare. Spitalul de Copii a primit într-o primă fază suma de 10 miliarde de lei vechi, bani la care s-au adăugat 15 miliarde.
Spitalul Municipal Salonta a primit 250 de milioane pentru amenajarea spaţiului destinat echipamentului de radiografie şi floroscopie. Ambulanţei i-au fost alocaţi 5 miliarde de lei vechi, pentru reparaţii capitale şi pentru substaţia Aleşd.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase