Invitati sa dea raportul

Bilantul finantarilor nerambursabile alocate de catre Primaria Oradea prin diverse programe urmeaza sa fie finalizat pâna la sfârsitul acestui an. Programul destinat activitatilor de tineret a fost, în 2005, în valoare de 150.000 lei noi în vreme ce cele de mediu au primit un fond de 50.000 lei noi.

Tineretul, mai activ

Suma a fost alocata în doua transe, în sesiunea din aprilie respectiv în cea din septembrie.

În sesiunea din aprilie a fost aprobata finantarea unui numar de 15 proiecte, cu o suma totala de 76.755 lei noi, defalcata pe proiecte mici si mari. În aceasta sesiune, aplicantii declarati eligibili au fost Fundatia „Pro Social Democratia” Oradea, Uniunea Liceenilor Maghiari din Oradea, Scoala speciala nr. 1, Asociatia Tinerilor Maghiari din Oradea, Centrul Social „Agnulli”, Fundatia „Life Tineret” Oradea, Asociatia „Pro Polis” Oradea, Fundatia „Ecotop”, Fundatia „Albin”, Filiala Regionala Crisana a Asociatiei Medicilor cu practica privata din România, Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor, Asociatia „Serviciul International de Salvare a Copiilor” – filiala Oradea, Uniunea Tinerilor Reformati de pe lânga Piatra Craiului, Uniunea Cercetasilor Maghiari din Oradea si Asociatia „Max” Oradea.

În a doua sesiune, cea din septembrie a fost aprobata finantarea unui numar de 12 proiecte, cu o suma totala de 55.453 lei noi, Aplicantii declarati eligibili sunt Fundatia „Speranta”, Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor cu 2 proiecte, Fundatia „Salz Zoo Prot”, Fundatia „Pro Familiae”, Fundatia Episcopia Bihor, AIESEC Oradea, Asociatia „Max” Oradea, Fundatia „Life Tineret” Oradea, Asociatia „Morarita”, Gradinita cu program prelungit nr. 44, Fundatia „Albin”.

Si mediul

În sesiunea din martie 2005 a fost aprobata finantarea unui numar de 7 proiecte de mediu, cu o suma totala de 49.998,7 lei noi. Aplicantii declarati eligibili au fost Fundatia „Salz Zoo Prot”, Scoala cu clasele I-VIII „George Cosbuc”, Fundatia „Alma Mater”, Centrul Regional de Supraveghere Ecologica, Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor, Gradinita cu program prelungit nr. 25, Fundatia „Ecotop”.

Atât pentru proiectele de mediu cât si pentru cele destinate tineretului, rapoartele finale trebuie depuse pâna la data de 23 decembrie 2005, urmând ca acestea sa fie verificate de catre Comisia Consultativa de selectie si evaluare, precum si de catre Biroul de Audit Intern din cadrul Primariei municipiului Oradea.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !