Invitaţi să-şi depăşească limitele

De Camelia Busu
Invitaţi să-şi depăşească limitele
Un laborator special de teatru, teatru dans și ecologia mişcării se deschide în Cetatea Oradea.

Acest tip de laborator (activitate), se adresează tuturor persoanelor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-ți depășească limitele prin exerciții psiho-fizice specifice. Acest tip de laborator tuturor persoanelor care prin natura profesiei lor au activități fizice reduse care nu solicită îndeajuns, sau deloc, aparatul locomotor, această lipsă de activitate psiho-fizică conduce treptat la contracții musculare, probleme cu echilibrul și orientarea în spațiu dureri de cap și migrene, afecțiuni ale coloanei vertebrale cauzate de blocajul la nivelul vertebrelor care împiedică o bună comunicare între creier și restul organelor.

Acest tip de laborator se adresează tuturor colectivelor care desfasoară activități de grup, lucrează sau studiază împreună în același cadru, zilnic, mai multe ore pe zi, se adreseaza echipelor, oamenilor care practic trăiesc împreună la locul de muncă, desfășoară activități împreună, iau decizii împreună. Acest tip de laborator formează personalități, formează echipe, leagă prietenii.

Aceste module de lucru se vor desfășura sub o atentă îndrumare din partea unui personal specializat, vor lua forma unor exerciții de improvizație și jocuri specifice, prin care se urmăreşte dezvoltarea imaginației, dezvoltarea simțului de observație asupra spațiului înconjurător, conștientizarea și dezvoltarea simțurilor și a memoriei, înțelegerea conduitei sociale, deprinderea tehnicilor oratorice (citire, dicție, vorbire, recitare etc.) şi lucrul în echipă, crearea și dezvoltarea unor personaje colective.

Intenţia este de a pune în valoare personalitatea fiecărui participant, de a-i descoperi aptitudinile și de a le folosi împreună în mod artistic, creativ, cu multă bună dispoziție, jocuri și armonie, dar și responsabilitate și profesionalism. Alte informaţii se pot obţine la telefon 0757365146. Participarea la acest laborator se va face în grupe de maxim 20 de persoane, întălnirile vor fi săptămânale (2 două întâlniri pe săptămână) iar programul în care se vor desfășura atelierele va fi stabilit de comun acord.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !