Invitaţie la dezinsecţie

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (ţânţari, muşte etc.) în faza de adult şi larve, Primăria Municipiului Oradea anunţă locuitorii oraşului că la mijlocul lunii august se execută, prin tratament la sol, lucrarea de dezinsecţie, etapa a III-a, în zonele publice, spaţiile verzi şi pe cursurile de apă de pe raza municipiului Oradea.

Toxicitatea redusă a insecticidelor Forza 50 SC, MetradinFlow, Mosquitox ULV şi Vectobac WDG nu dăunează sănătăţii oamenilor şi animalelor, având grupa III şi IV de toxicitate.

    Singura recomandare făcută populaţiei este să evite contactul insecticidului cu ochii.

    În vederea eficientizării acestor lucrări, municipalitatea solicită asociaţiilor de proprietari şi agenţilor economici să efectueze în aceeaşi perioadă, prin unităţile de specialitate, lucrări de dezinsecţie. În acest fel se evită posibilitatea ca larvele sau insectele scăpate de dezinsecţia de pe locurile publice să se înmulţească şi să se extindă şi în zonele în care s-a efectuat dezinsecţia.
    În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare ce va fi comunicată în presă.

Cristian Horgoş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !