Invitaţie la implicare civică

2Comentarii
Invitaţie la implicare civică
ORADEA – Începând de duminică după-amiază, de la ora 16:00, vreme de o săptămână, Oradea se află sub semnul voluntariatului.

Manifestare naţională cu o tradiţie veche de şase ani, Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) se organizează la Oradea de trei ani, de către Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO), în colaborare cu Centrul Unic de Voluntariat Comunitar Oradea (CUVC).

„Uneori mă întrebam de ce nu face cineva ceva… Apoi am înţeles că acel cineva sunt eu!”, este deviza sub care se va încerca mobilizarea cât mai multor orădeni, de toate vârstele şi condiţiile, cu scopul implicării în acţiunile din calendar, ne-a spus Adina Pătroc, coorganizator al manifestării.

Chemare la voluntariat
Conform programului, SUV a debutat cu o acţiune de promovare derulată de CUVC în parteneriat cu Şcoala Generală „Dimitrie Cantemir” şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

„Campania constă în distribuirea de materiale de promovare a SNV pe strada Republicii pietonal şi Parcul 1 Decembrie”, ne-a informat Adina Pătroc, responsabilă cu punerea în practică a acestui punct din program.

Ghilea Cristina2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor