Ioan Marcus, al saselea mandat

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Ioan Marcus, al saselea mandat
Tocai Sebastian Paul a devenit marti noul secund a lui Ioan Marcus la Primăria Santandrei.

Candidatul PDL a reuşit să-l învingă la vot pe contracandidatul său din USL, la fel de tânărul Cristian Sabău. Sebastian Paul Tocai a reuşit să convingă opt consilieri să îi dea votul, în timp ce contracandidatul său a strâns doar cele cinci voturi ale USL. Pentru tânărul democrat-liberal a votat şi reprezentantul Forumului Democrat German din România, Peter Dorner. S-a întâmplat la prima şedinţă a Consiliului Local Santandrei, prilej cu care au depus jurământul noii aleşi, iar reprezentantul prefectului Luminiţa Laza a dat citire ordinului de învestire a primarului Ioan Marcus.

La eveniment au fost prezenţi zeci de localnici, angajaţi ai Primăriei Sântandrei, oameni care i-au fost alături marelui câştigător în timpul campaniei, dar şi familia lui Ioan Marcus: soţia, cei doi copii, rudele, dar şi reprezentanţi ai familiei politice din care provine primarul, prin prezenţa a însuşi şefului PDL Bihor, Ionel Avrigeanu. De altfel, Ioan Mărcuş este printre puţinii oameni de prim-plan ai PDL Bihor care iese întărit din această campanie. Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL a primit încrederea oamenilor din Sântandrei pentru a VI-a oară.

Proiecte de 10 milioane euro

„Ţin să vă felicit, aţi făcut cea mai bună alegere. Aţi ales un om tânăr şi dinamic în postul de viceprimar, un om care are o experienţă de patru ani în Consiliul Local”, au fost primele cuvinte ale primarului Ioan Marcus.

În cuvântul său, primarul Ioan Marcus a ţinut să mulţumească pentru vot atât celor care l-au votat, cât şi celor care nu l-au votat. Şi pe aceştia din urmă consideră primarul că trebuie să-i mulţumească, „fiindcă înseamnă că dacă nu m-au votat nu au fost mulţumiţi”. Primarul a mulţumit şi angajaţilor din primărie, dar şi fostului viceprimar Ioan Bitea, cu care a făcut echipă nu mai puţin de 18 ani. Primarul i-a urat domnului Bitea să-şi folosească pensia cât mai mult, sănătos. Nu în ultimul rând, Ioan Mărcuş a mulţumit fostului Consiliu Local, dar şi soţiei, care l-a susţinut la greu. „Îmi doresc ca în noul meu mandat, comuna să progreseze, cel puţin la nivelul la care am făcut-o până acum. Sper să mergem înainte şi doresc să colaborez şi cu actualul Consiliu Local, în măsura în care va exista deschidere. Avem de lucru, doar până la această dată sunt în derulare în comună proiecte de 10 milioane de euro.

 

FACT BOX:

 

Consiliul Local

Ioan Chişvasi-PDL

Olimpiu Ioan Cor-PDL

Cseh Ovidiu alexandru-USL

Peter Dorner-FDGR

Gabor Mihai-USL

Mărcuş Dorin Dumitru-PDL

Mihalca Georgeta-PDL

Moş Marinela Nadia-PDL

Sabău Cristian Dănuţ-USL

Şuteu Sebastian Horia -USL

Tocai Sebastian Paul-PDL

Vaida Ioan-PDL

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor