Ion Marin este mulţumit de rezultat

Ion Marin este mulţumit de rezultat
FC Bihor a facut doua reprize diferite la Sânnicolau Mare, fapt reliefat si de antrenorul Ion Marin. „Prima repriza a fost proasta, dar ne-am reabilitat în partea a doua în care echipa a jucat bine.

Am reusit doua goluri, au mai fost si alte ocazii de a marca si apararea si-a facut datoria. Întreaga echipa s-a angajat si a luptat pentru acest succes care ne aduce la +5 la adevar”, a precizat tehnicianul oradean. Ion Marin a parut deranjat de criticile aduse jocului echipei de fostul selectioner Emerich Jenei. „Ca joc, Sânnicolaul parca mi-a placut mai mult si ca determinare, în prima repriza.

Dar pâna la urma, probabil, experienta si sansa a facut ca Bihorul sa câstige”, a declarat Jenei în Gazeta Sporturilor de ieri. „M-as fi asteptat ca echipa sa fie si încurajata, nu criticata permanent, mai ales de persoanele care sunt apropiate clubului. Baietii trebuie sa mai auda si încurajari, care sa le dea încredere, sa creeze o atmosfera buna. În definitiv, mai important este rezultatul, pentru ca trebuie sa ramânem cu sanse la promovare. Si eu mi-as dori sa jucam precum CF Barcelona în meciul cu Real”, a reactionat„Sapaliga”.


Primeaza rezultatul


Jucatorii considera ca, la situatia în care este FC Bihor, mai importante sunt rezultatele. „Pot sa spun ca, fata de meciurile trecute, echipa este în crestere, drept dovada am reusit sa revenim de la 0-1, sa marcam trei goluri. Iar în spatele determinarii gazdelor s-a ascuns un joc destul de dur tolerat de arbitru”, spune Cristi Munteanu, autorul golului doi. Pe aceeasi linie se situeaza si golgeterul Vali Miculescu.

„La noi e presiune mare si ne intereseaza mai mult rezultatul decât jocul. Mai avem un hop cu U Cluj, si atunci ramânem în cartile promovarii. În iarna vom avea timp sa punem la punct si jocul”, crede atacantul.

Teodor Biris