Iordanescu, debut cu victorie

Iordanescu, debut cu victorie
Echipa lui Anghel Iordanescu, Al Ittihad, a castigat duminica primul sau meci de la Campionatul Mondial al cluburilor din Japonia.

Al-Ittihad, echipa antrenata de Anghel Iordanescu, s-a calificat ieri in semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, acolo unde va intalni, miercuri, pe FC Sao Paulo, campioana Americii de Sud.

Trupa lui Iordanescu  i-a invins cu 1-0 pe egiptenii de la Al-Ahly, campionii Africii prezentandu-se la competitia din Japonia cu un billant intimidant: neinvinsi din iulie 2004, perioada in care au disputat 55 de meciuri.

Partida de la Tokyo, disputata pe un frig care i-a incomodat pe jucatorii ambelor echipe, a stat sub semnul echilibrului. Cum nimeni nu a riscat, meciul a fost decis de o greseala personala.

Cu 12 minute inainte de final, o minge centrata de sauditul Al Dosari l-a depasit pe portarul egiptean El Hadary, iesit sa o boxeze, lasandu-l pe Mohammed Noor singur, in fata portii goale.

Ultimele minute nu le-au dat emotii jucatorilor lui Iordanescu, care au stiut sa-si conserve avantajul, cu gandul la confruntarea din semifinale, cu brazilienii de la Sao Paulo.