Ţîrle îşi sigilează biroul!

46Comentarii
Sigilarea are caracter temporar, sugerată preşedintelui CJ ca măsură de protecţie suplimentară.
Sigilarea are caracter temporar, sugerată preşedintelui CJ ca măsură de protecţie suplimentară.
Tensiunile de la vârful Consiliului Judeţean se acutizează. Neîncrederea dintre preşedintele Radu Ţîrle şi vicepreşedinţii Kiss, respectiv Voloşeniuc pare să fi ajuns la cote paroxistice.

Puţin după ora 13, redactorul JB s-a întâlnit accidental cu şeful CJ pe culoarele instituţiei. Ţîrle nu a vrut să spună mai multe despre problemele pe care le are cu Beniamin Rus şi cu cei doi vicepreşedinţi ai CJ. În timp ce Ţîrle se îndrepta spre uşă, consilierele sale îi sigilau deja uşa de la birou! Astfel, capul CJ dorea ca în biroul său să nu intre nimeni cât timp el e  plecat din instituţie.

De altfel, faptul că JB a imortalizat momentul nu a fost pe gustul consilierelor lui Radu Ţîrle, care ne-au transmis că „nu e tocmai bine”. O domnişoară angajată la cabinetul preşedintelui CJ a insinuat că o dată cu publicarea fotografiei cu sigiliul pe uşă va putea fi falsificat modelul sigiliului!

Chestionat de JB cu privire la poziţia şefului CJ pe această temă, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mircea Jacan, ne-a remis următorul comunicat: „Sigilarea are caracter temporar, sugerată preşedintelui CJ ca măsură de protecţie suplimentară a unor documente cu regim special”. Ţîrle s-a rezumat să spună că i s-a sugerat această măsură de către „instituţii abilitate”.

C.C.46Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor