Isi vor prezenta creatiile la Metrion

Start în concursul de animaţii şi de afişe pe tema „Turnul Babel”, pentru Festivalul de filme de animaţie „Metrion”.

Evenimentul  va avea loc la Oradea, în perioada 27-31 octombrie a.c. Cei care doresc să participe pot utiliza ca sursă de inspiraţie povestea scrisă de Demeter Szilard, care se găseşte pe paginile web www.pihe.ro şi www.metriongroup.ro. Organizatorii aşteaptă creaţii de la studenţi, tineri graficieni şi animatori. Ei pot aplica individual sau în grup (doar în cazul concursului de animaţii), cu una sau mai multe opere. Creaţiile participante vor fi prezentate în cadrul Festivalului “Metrion“. Marele premiu al concursului de animaţie este 3000 lei, iar al concursului de afişe, 1500 lei.

Operele de arta pot fi trimise până la data de 25 octombrie (în cazul animaţiilor) şi până la data de 22 octombrie (în cazul afişelor. Durata maximă a animaţiilor poate atinge 3 minute, acestea pot fi trimise on-line prin intermediul serviciilor de trimitere de fişiere de mari dimensiuni pe adresa de email 2010maff@gmail.com, sau prin poştă, înscripţionate pe DVD, pe adresa 410203 Oradea, str. T. Vladimirescu nr. 40, ap. 1, România. Apelul de participare  la concur este lansat în mai multe limbi, pe mai multe forumuri internaţionale, deci sunt aşteptate creaţii din Europa şi de pe toate meleagurile globului.

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !