Ispitiţi cu Visul american

ORADEA - „Oricât de ciudat ai fi, ai loc în America”, la această concluzie au ajuns o bună parte din tinerii care s-au încumetat că ia parte la programul Work and Travel, pus la dispoziţie de American Experience.

Studenţii orădeni, interesaţi de job-urile şi distracţia de pe plaiurile Statelor Unite ale Americii, şi-au dat întâlnire ieri în Aula Magna a Universităţii din Oradea. Deşi au fost ocupate doar câteva locuri în aulă, cei care au făcut act de prezenţă sigur nu s-au plictisit.
Prin intermediul unui filmuleţ în care protagoniştii erau studenţi participanţi la program, atât din Oradea cât şi din alte oraşe ale ţării, tinerii orădeni au reuşit să-şi facă o viziune despre ceea ce înseamnă „American dream” (Visul american). Aceştia au aflat că pe lângă muncă, care de cele mai multe ori nu este uşoară, distracţia are un loc special. Mai mult de atât, satisfacţia financiară este pe măsură, iar experienţa este una de neuitat. Întâlnirea a fost pusă la cale de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Oradea (ASUO), acţiunea făcând parte din evenimentul UNIFEST.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase