Îți dorești o carieră de pompier? Posturi libere la ISU Crișana

4Comentarii
Îți dorești o carieră de pompier? Posturi libere la ISU Crișana
„Alătură-te pompierilor militari bihoreni!”. Sub acest îndemn, cei de la ISU „Crișana” cheamă la concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante în cadrul Inspectoratului.

Astfel, începând de luni, 03 ianuarie 2018, persoanele interesate să se alăture efectivului de pompieri militari al ISU „Crişana” Bihor pot să depună cererile de înscriere la concursurile organizate pentru ocuparea a patru posturi vacante.

ISU „Crişana” scoate la concurs, prin încadrare directă, următoarele posturi: ofiţer specialist II la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei; ofiţer I la compartimentul Control şi Activităţi Preventive din cadrul Inspecţiei de Prevenire; subofițer casier principal la Compartimentul Financiar; subofiţer tehnic principal la Serviciul Resurse Umane.

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul ISU „Crişana” din Oradea (str. Avram Iancu nr. 9), în perioada 3-10 ianuarie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 09:00-15:00, iar depunerea dosarelor de recrutare se va face până la data de 26.01.2018.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru posturi, pot fi obținute accesând pagina de internet a ISU „Crişana” (www.isubh.ro) sau de la structura de Resurse Umane a unităţii, tel. 0259/411.212, int. 27013, 27135 sau 27136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor