ITM Bihor în sediu nou

3Comentarii
ORADEA – În perioada 17 – 19 decembrie, ITM Bihor nu va prelua şi emite documente. După mai bine de un an de la demararea amenajării, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor se mută în noul sediu.

Situat pe strada Armata Română, noul sediu se întinde pe o suprafaţă construită utilă de 2.200 metri pătraţi, împărţită pe patru nivele: demisol, parter, etaj şi mansardă.

„În perioada 17.12.2008 – 21.12.2008 va avea loc mutarea ITM Bihor din actualul sediu la noul sediu, situat în Calea Armatei Române nr. 1A, corpul D. Având în vedere derularea lucrărilor de rebranşare a sistemului informatic propriu la sistemul naţional, în perioada 17-19 decembrie nu se pot prelua sau emite documente”, a precizat inspectorul-şef al ITM Bihor, Liviu Lupea.

Angajatorii şi angajaţii sunt solicitaţi să se adreseze ITM Bihor până în 16 decembrie în vechiul sediu, respectiv după 22 decembrie în noul sediu.

Imobilul care va găzdui noul sediu al ITM a fost primit de instituţie prin donaţie de la Consiliul Judeţean în august 2005. Amenajarea sediului a fost făcută de către CIAC. Termenul iniţial de finalizare a lucrării angajate de executant a fost 8.06.2008, dar pentru lucrările suplimentare s-a prelungit termenul de finalizare.

Clădirea va fi dotată cu aparatură modernă, printre care şi un info-chioşc. Aici, pe baza unui cod şi a codului numeric personal, contribuabilul va avea toate datele referitoare la contractul individual de muncă.

Simona Albinaru

Taguri:


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor