Iubeste-ti a-Facerea de Valentine’s Day

1Comentariu
Iubeste-ti a-Facerea de Valentine’s Day
14.02.2013 este un prilej de bucurie. Poartă numele de Valentine’s Day. De aceea o echipă de speacker şi oameni de afaceri au decis să organizeze regal de business.

Sunt aşteptate să participe la eveniment persoane din : Bihor, Arad, Timiş. Acţiunea are loc la Hotel Iris din Arad între orele 9,30-15,00.„Iubeşte-ţi a-Facerea – sub acest slogan vei descoperii cum să faci afacerea să strălucească şi cum să-i dedici pasiunea ta. Afacerea este despre a face Şi a face este despre a şti mai mult decât concurenţa. Despre cum să faci să depăşeşti concurenţa cu acel 1% suficient cât să câştigi o cursă contracronometru. Despre combustibilul afacerilor ce poartă numele de „motivaţie” fără de care angajaţii aşteaptă doar ca acele ceasornicului să ajungă la ora de plecare şi antreprenorii muncesc doar ca să plătească taxe şi impozite ”, spune Eugen Antal, moderator al evenimentului.

Elevii lui John Maxwell

Evenimentul este susţinut de doi dintre cei mai buni elevi ai lui John Maxwell, din România. John Maxwell este autor de best-sellinguri vândute în peste 20 de milioane de exemplare, vorbitor legendar în companii din Fortune 500, la Academia Militară SUA de la West Point şi Naţiunile Unite, trainer pentru mai mult de 5 milioane de leaderi din 153 de ţări din întreaga lume.

B4B este un concept prin care firmele ajută alte firme să crească. „Da, acesta e normalul, dar nu se întâmplă întotdeauna aşa. Un business este eficient doar dacă oferă utilitate unui alt business.Cei doi parteneri din echipa lui John Maxwell, împreună cu invitaţi surpriză de sex feminin, vă vor arăta câteva elemente de rafinament ce se aplică în afaceri pentru a face clar diferenţa între supravieţuire şi excelenţă ”, promit organizatorii de la B4B. Primul vorbitor, Sorin Popa, va ajuta managerii să construiască planul de afaceri perfect. Trainer cu experienţă, Sorin Popa, va devoala secretele unei planificări de succes prin evitarea capcanelor atât de des întâlnite în practică. Al doilea trainer, Mircea Chira, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este omul care incălzeste inima oricui oferindu-i şi multiple surse de inspiraţie în domeniul antreprenorial si al dezvoltării personale.

Network

Ziua se va încheia cu o sesiune formală de network 1-2-1 în care ai şansa să întâlneşti oameni de afaceri care caută parteneri. Numai cine a participat la o astfel de experienţă ce cu greu poate fi povestită înţelege cât sunt de pretioase contactele unor oameni de valoare. La acestă sesiune vor participa doar primii înscrişi. „Cireaşa de pe tort o veţi descoperi la înscriere. Decât să vii singur mai bine ajuţi un prieten, pentru că doar aşa te poţi ajuta pe tine. Sau, de ce nu, ai putea să participi cu iubitul sau iubita pentru a creste impreuna. Acesta este cel mai frumos dar ”, consideră Eugen Antal. Organizatorii oferă participarea gratuită pentru 3 persoane, din următoarele categorii:

1 student/studentă cu preocupări antreprenoriale, 1 bugetar,1 reprezentat ONG. Condiţiile le găsiţi pe www.business-for-business.ro

 

FACT BOX:

Evenimentule este potrivit şi recomandat:

– managerilor de pe orice nivel

– patronilor, antreprenorilor cu şi fără angajaţi

– pentru persoanele care sunt preocupate de dezvoltarea personală

– vorbitorilor în public, ce au nevoie de abilităţi speciale

– liderilor de orice fel ce doresc să inspire grupul pe care-l conduc

– persoanelor ce caută inspiraţie pentru excelenţa în afaceri

– bugetari care cochetează cu ideea de a-şi deschide propria afacere

– conducători de instituţii, ONG-uri sau asociaţii profesionale

– îndrăgostiţilor de propria lor afacere, doar e Valentine’s Day

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor