Jaf rezolvat rapid de Politie

4Comentarii
Jaf rezolvat rapid de Politie
Un jaf petrecut miercuri seara la intersecţia străzilor Muzeului cu Şirul Canonicilor a avut un final fericit datorită intervenţiei prompte a poliţiei.

O doamna în vârstă de 50 de ani a fost jefuita,miercuri seara, de un grup format din cinci tineri cu vârste între 12 şi 18 ani, la intersecţia străzilor Muzeului cu Şirul Canonicilor.

,,Era un grup de tineri strânşi la un loc care vorbeau la colţul străzii, eu eram cu o prietenă şi mergeam pe stradă. Când am ajuns în preajma lor, s-au dat la o parte ca să ne lase să trecem. În momentul în care am ajuns chiar lângă ei am fost încercuite şi mi s-a smuls geanta din mână de către unul dintre tineri, după care au luat-o toţi la fugă. Am fugit şi eu după cel cu geanta, dar nu am putut ţine pasul. Am strigat după el să ia banii dar să îmi lase geanta, dar fără folos. Din fericire pentru mine, un echipaj de poliţie se afla în faţa gării din Oradea şi le-am spus ce s-a întâmplat” , ne-a mărturisit victima jafului.

Poliţia a pornit imediat în căutarea tinerilor reuşind să îi prindă pe doi dintre ei, care ulterior au dat informaţii care au dus la identificarea celui care a furat geanta femeii. Deşi geanta a fost aruncată, iar bunurile de valoare au fost sustrase, poliţia a reuşit să recupereze toate bunurile, inclusiv geanta abandonată pe o stradă lăturalnică.

,,Îmi este şi frică să mai merg pe stradă. Eu am probleme şi cu inima, în 23 de ani nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Nu pot să cred că nişte copii, pentru că asta erau, au putut să facă aşa ceva. Să ajungi în situaţia în care să nu mai poţi merge pe stradă în siguranţă” , ne-a mărturisit victima, vizibil afectată şi plângând în hohote. Femeia mulţumeşte din toată inima Poliţiei Municipiului Oradea-Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, in special agentului Valerian Belciug care s-a ocupat de caz.

Cei cinci tineri au fost luaţi în evidenţa poliţie iar cercetările continuă.

Paul Chira

O doamna în vârstă de 50 de ani a fost jefuită,miercuri seara, de un grup format din cinci tineri cu vârste între 12 şi 18 ani, la intersecţia străzilor Muzeului cu Şirul Canonicilor. ,,Era un grup de tineri strânşi la un loc care vorbeau la colţul străzii, eu eram cu o prietenă şi mergeam pe stradă. Când am ajuns în preajma lor, s-au dat la o parte ca să ne lase să trecem. În momentul în care am ajuns chiar lângă ei am fost încercuite şi mi s-a smuls geanta din mână de către unul dintre tineri, după care au luat-o toţi la fugă. Am fugit şi eu după cel cu geanta, dar nu am putut ţine pasul. Am strigat după el să ia banii dar să îmi lase geanta, dar fără folos. Din fericire pentru mine, un echipaj de poliţie se afla în faţa gării din Oradea şi le-am spus ce s-a întâmplat” , ne-a mărturisit victima jafului. Poliţia a pornit imediat în căutarea tinerilor reuşind să îi prindă pe doi dintre ei, care ulterior au dat informaţii care au dus la identificarea celui care a furat geanta femeii. Deşi geanta a fost aruncată, iar bunurile de valoare au fost sustrase, poliţia a reuşit să recupereze toate bunurile, inclusiv geanta abandonată pe o stradă lăturalnică.
,,Îmi este şi frică să mai merg pe stradă
.Eu am probleme şi cu inima, în 23 de ani nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Nu pot să cred că nişte copii, pentru că asta erau, au putut să facă aşa ceva. Să ajungi în situaţia în care să nu mai poţi merge pe stradă în siguranţă” , ne-a mărturisit victima, vizibil afectată şi plângând în hohote. Femeia mulţumeşte din toată inima Poliţiei Municipiului Oradea-Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, şi mai ales agentului care s-a ocupat de caz.
Cei cinci tineri au fost luaţi în evidenţa poliţie iar cercetările continuă.

Taguri: , , ,


4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor