Jandarmii recrutează pentru şcolile militare

De Otilia Șandor
Jandarmii recrutează pentru şcolile militare
Jandarmeria Bihor anunţă locurile disponibile la academii şi şcoli militare de subofiţeri pentru jandarmi pentru examenele din această vară.


Astfel tinerii care vor să urmeze o carieră militară se pot înscrie la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, unde sunt 50 de locuri, dintre care 2 locuri pentru rromi, 2 locuri pentru maghiari şi 1 loc pentru alte naţionalităţi.

La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani sunt 125 de locuri, dintre care 3 locuri pentru rromi şi două locuri pentru alte minorităţi.

La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Petru Rareş” Fălticeni sunt 125 de locuri, dintre care 3 locuri pentru rromi şi două locuri pentru alte minorităţi.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Paul Zăgănescu” din Boldeşti sunt 5 locuri de maistru militar auto pentru Jandarmeria Română.

La instituţiile militare de învăţământ ale M.Ap.N., Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Jandarmeriei Române, i-au fost alocate un număr de 155 de locuri, pe diferite specialităţi, a transmis mr. Ioan Bogdan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bihor, care spune că tinerii interesaţi pot obţine informaţii suplimentare se pot obţine la sediul unităţii – Biroul Resurse Umane – din Oradea, Strada Universităţii nr. 2 şi la telefon 0259/430770.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !