Jb lansează un nou forum civic: Agora J.b.

8Comentarii
Jb lansează un nou forum civic: Agora J.b.
ORADEA – Jurnal bihorean lansează o nouă iniţiativă menită să implice membrii comunităţii în găsirea unor soluţii la problemele de interes civic ale Oradiei.

Conceput ca o dezbatere cu circuit închis, care se va desfăşura prin e-mail, forumul se va numi „Agora J.b.”, incluzând membri ai comunităţii care au fost selectaţi de redactorii noştri şi care doresc să se implice activ în viaţa oraşului.
Au fost alese persoane publice, aflate in poziţii importante, sau a căror competenţă este recunoscută, dar şi persoane private, în care avem încredere şi care sunt dispuse să ia atitudine în mod public în problemele comunităţii. Acestora li s-a trimis prin e-mail o invitaţie de participare la forumul „Agora J.b.”, majoritatea răspunzând pozitiv.

Orădenii se implică activ

Forumul se desfăşoară în întregime prin corespondenţa electronică, participarea făcându-se strict în nume propriu, neadmiţându-se anonimele sau pseudonimele.
Problemele puse în dezbatere sunt propuse de membrii redacţiei Jurnal bihorean, participanţii la forum putându-şi exprima părerea, la alegere, asupra oricăruia dintre aceste subiecte, sau pot răspunde la intervenţiile celorlalţi participanţi la forum. De asemenea, ei pot propune, la rândul lor, subiecte şi teme de discuţie pentru forum.

Jurnal bihorean îşi asumă rolul de moderator. Unele dintre comentariile sau propunerile pe teme civice, venite din partea participanţilor, vor apărea în Jurnal bihorean, la rubrica Agora J.b., ziarul implicându-se în rezolvarea lor, cu ajutorul instituţiilor abilitate, cărora le vom solicita public ajutorul.

Cititorii care ar dori dori să participe la forumul nostru sunt rugaţi să trimită un e-mail cu subiectul „Agora J.b.” pe adresa de e-mail a redactorului-şef al J.b., Alexandru Seres (alexandru.seres@informmedia.ro), în care să specifice numele, adresa, profesia şi eventual un număr de telefon la care pot fi contactaţi.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor