J.b., pe locul 1 în Bihor

2Comentarii
J.b., pe locul 1 în Bihor
Jurnal bihorean are cea mai mare audienţă în rândul cititorilor de presă din Bihor. Cel mai recent Studiu Naţional de Audienţă (SNA), realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), arată că J.b. se bucură de o audienţă de 50.000 de cititori, fiind urmat, în ordine, de săptămânalul Bihoreanul (46.000) şi cotidianele Bihari Naplo (43.000) şi Crişana (38.000).

Studiul a fost realizat în perioada ianuarie 2006 – ianuarie 2007, pe un eşantion de peste 21.000 de subiecţi, din mediul urban.

În ceea ce priveşte tirajele, Jurnal bihorean continuă să fie lider de piaţă, cu 14 – 15.000 de exemplare, câtă vreme principalul concurent, Crişana, are doar 7-8.000.

Periodic, BRAT face un Studiu Naţional de Audienţă (SNA), care se realizează pe un eşantion variabil de subiecţi, reprezentând un univers de 9 milioane de oameni din mediul urban. Studiul este de fapt un sondaj, care arată cât este de citită publicaţia respectivă, cu precizarea că audienţa nu se confundă şi nici nu este direct proporţională cu tirajul vândut; ea indică numărul celor din universul studiat care cunosc şi citesc acea publicaţie. Fiecare exemplar vândut este citit de unul sau mai mulţi oameni, o cifră care este variabilă, în funcţie de publicaţie, arealul geografic, condiţii economice etc.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor