Je suis Europe. What about the USA?

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
Je suis Europe. What about the USA?
Îi uraţi până nu demult? Uite, de acum s-ar putea să vă fie tot mai dor de ei. Saddam, Mubarak, Gaddafi, Al-Assad. Dictatorii nord-africani şi din Orientul Mijlociu au dispărut.

Rezultatul: Europa a ajuns sub teroare. Şi nu se ştie când scăpăm. Poate ştiu mai bine americanii cei aducători de democraţie şi de libertate peste tot.

Între timp, ce viitor le oferim noi, europenii, copiilor noştri? Atentatele acestea în cascadă îmi aduc aminte de IRA şi de ETA. Vom ajunge ca întreaga Europă să se transforme în terenul de joacă al celor de la ISIS sau cum i-or fi chema pe nemernicii aceştia pe care i-am adus în Casa Europei noi, europenii. Prin laşitate şi prin credulitate.

Dacă am învăţat ceva despre istorie şi politică, sau despre istoria politicii este faptul că ajunge să te uiţi cine câştigă dintr-o situaţie dată, ca să înţelegi cine a provocat acea situaţie. Celebra întrebare “Cui prodest?”, “Cui foloseşte?”, se cere pusă chiar cu titlu imperativ.

Avem azi o invazie de imigranţi, pardon, de refugiaţi, în Europa. La pachet, avem atentate. Mulţumim, Frau Merkel. Danke schon, pentru că v-aţi gândit foarte altruist la Casa Europa, atunci când le-aţi lansat triluri de dragoste imigranţilor. Da, bănuiesc că vă interesează să primiţi în Germania forţă de muncă de calitate, dar cât mai ieftină. Economia Germaniei are nevoie să-şi ţină sub control costurile cu forţa de muncă, pentru ca produsele nemţeşti de la export să facă faţă în continuare concurenţei chineze sau indiene, de exemplu.

Atâta doar că orice imigrant de calitate visează la o viaţă nouă în Germania, nu prin România, Bulgaria sau Ungaria. Nu de prost urlă Orban Viktor ca toţi dracii împotriva imigranţilor şi a laşităţii Bruxelles-ul în faţa “diktatelor” primite de la Berlin. Nimeni nu vrea să se pricopsească în Estul Europei cu noi colonii de nomazi, purtătoare de diferite culturi urât-mirositoare, în timp ce Germania se blindează cu “Auslander Arbeitskräfte”, pentru susţinerea competitivităţii economiei germane.

A, da, ISIS. Ucigătoarea ISIS. Cine poate fi atât de naiv încât să creadă că într-o lume dominată de americani, controlată politic, militar, chimic, economic, electronic, informatic, subliminal, psihologic şi parapsihologic de structuri piramidale de sorginte globală, aceşti bezmetici pângăritori ai lui Allah pot face ravagii prin Europa de capul lor, fără să le poată veni cineva de hac?

Citește continuarea pe CălinCorpas.ro

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !