Job-uri IT pentru studenţi

Job-uri IT pentru studenţi
ORADEA - Aula Magna a Universităţii din Oradea a găzduit joi prima ediţie a târgului de specialitate „Târgul de job-uri IT”.

Organizatori ai manifestării au fost Centrul de Servicii privind Cariera din cadrul Universităţii din Oradea, Federaţia Asociaţiilor Studenţeşti „Student Pro”, Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei.

La târg au participat 7 firme de profil din Oradea cu o ofertă de aproximativ 20 de locuri de muncă: ingineri IT, agent vânzări IT, programatori şi graficieni. Târgul a fost vizitat de aproximativ 100 de studenţi interesaţi să lucreze în domeniul tehnologiei informaţiei.

O primă tentativă

„A fost o primă experienţă pentru Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, care a scos la iveală faptul că există oferte extem de tentante pentru studenţii care se specializează în IT” a declarat preşedintele asociaţiei Octavian Suciu. Angajatorii au adunat CV-uri din partea studenţilor pe care i-au programat la interviuri.

La finalul acţiunii Centrul de Servicii privind Cariera din cadrul Universităţii din Oradea a aplicat angajatorilor un chestionar cu privire la organizarea evenimentului, în urma căruia a reieşit că firmele au fost mulţumite de organizarea târgului, dar şi-ar fi dorit o prezenţă mai numeroasă din partea studenţilor. „Felicităm iniţiativa Universităţii din Oradea de a organiza un târg de de job-uri profil, iar dacă vor fi organizate ediţii viitoare vom răspunde la fel de prompt”, a declarat reprezentantul unei firme participante.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !