Job-uri

ORADEA – Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Oradea organizează concurs pentru ocuparea posturilor de la Serviciul de Stare Civilă (consilier) şi Compartimentul Informatică (referent).

Proba scrisă se ţine în 7 februarie, ora 9:00, în sala mică a Primăriei, iar interviul în 8 februarie, ora 14:00. Depunerea dosarelor se face în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial (28.01.2008), la Serviciul Economic al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Oradea, camera 117, etaj I, din clădirea Primăriei Municipiului Oradea.
Condiţiile de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare, bibliografia vor fi afişate la sediul instituţiei şi pe pagina de internet la adresa www.evp-oradea.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0259/408.847 sau la Primărie, et. I, cam. 117.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !