Joburi de vacanţã în Germania

1Comentariu
Joburi de vacanţã în Germania
BUCUREŞTI – Studenţii care doresc sã – şi petreacã vara viitoare muncind în Germania se pot înscrie, în luna decembrie, în baza de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncã (OMFM).

Acţiunea de preselectare a studenţilor solicitanţi de locuri de muncã în Germania, pe perioada vacanţei legale de varã 2007, se va desfãşura între zilele de 11 şi 13 decembrie 2006, la sediul OMFM din Bucureşti.

Potrivit informaţiilor comunicate de Biroul de Presã al OMFM, solicitanţii trebuie sã îndeplineascã, cumulativ, o serie de condiţii.

Trebuie sã aibã vârsta cuprinsã între 18 şi 25 de ani şi sã fie înscrişi la o facultate de stat sau la o facultate particularã acreditatã, curs de zi. Studenţii care sunt în primul sau în ultimul an de studii nu sunt acceptaţi. Cunoştinţele foarte bune de limba germanã sunt obligatorii.

Tocmai din acest considerent, persoanele care se vor prezenta la OMFM vor susţine un test scris în limba germanã. „Listele cu persoanele declarate admise vor fi afişate la data de 15 decembrie 2006, pe pagina web a instituţiei şi la sediul OMFM”, se specificã în comunicatul OMFM. Mai multe detalii, vizavi de documentele necesare, criteriile de eligibilitate şi adresa exactã a oficiului, pot fi obţinute consultând site-ul www.omfm.ro.

Claudia Curta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor