Jocurile de noroc taxate de Fisc

5Comentarii
Jocurile de noroc taxate de Fisc
Accesul la jocurile de noroc de tip cazinouri şi aparate slot-maşini se face pe bază de bilet.

Dacă e criză, românul încearcă să câştige un ban în plus punându-şi norocul la încercare. Astfel, în ultima vreme saloanele de bingo, cazinourile şi sălile cu jocuri de noroc tip slotmachine s-au înmulţit. Aproape că nu există stradă sau bar care să nu aibă câteva aparate de jocuri. Fiscul a mirosit că e rost de taxe în plus. Zis şi făcut. Începând cu 1 ianuarie 2010, conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice 52/10 ianuarie 2011, intrarea în sălile de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor şi la jocurile de noroc tip slot-machine se face pe bază de bilet de intrare.

Bilet de intrare

„Agenţii economici organizatori de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor vor permite accesul în locaţiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil 24 de ore, în intervalul 8:00 – 8:00, pentru fiecare persoană”, a declarat Marius Fandly, director executiv adjunct Activitatea Metodologie şi Administrarea Veniturilor Statului din cadrul Finanţelor bihorene. Organizatorii de jocuri de noroc de tip slot-machine încasează biletul numai de la jucători.

„Taxa de acces pentru jocurile de noroc caracteristice activităţii cazinourilor este 20 de lei, iar pentru jocurile de tip slot-machine este de 5 lei, conform OUG 117/2010”, a precizat Marius Fandly.

Biletele de intrare necesare pentru încasarea taxei de acces sunt formulare cu regim special de tipărire, înseriere şi numerotare, fiind produse cu elemente de securizare împotriva contrafacerii. Biletele de intrare sunt realizate de Compania Naţională Imprimeria Naţională.

Tipărirea biletelor de intrare se face în urma unei comenzi scrise a organizatorului de jocuri de noroc către Imprimeria Naţională prin completarea unor documente de comandă produse cu elemente de securizare împotriva falsificării şi contrafacerii. Biletele de intrare vor avea două părţi: marca de control şi biletul de intrare propriu-zis. Pe acestea vor fi tipărite, pe lângă denumirea organizatorului de jocuri de noroc, codul de înregistrare fiscală, tariful biletului şi numărul licenţei de exploatare.

D.B.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor