Judoka de la CSM au fost premiaţi

Judoka de la CSM au fost premiaţi
La sediul Primariei a avut loc o festivitate de premiere, în cadrul careia au fost oferite premii pentru componentii formatiei de seniori a CSM Oradea, campioana nationala la echipe.

Viceprimarul Mihai Groza, directorul CS Municipal, Petrut Dragan, si directorul sportiv Titi Frent au avut cuvinte de lauda la adresa sectiei de judo.

„Sunt bucuros sa ne întâlnim în astfel de ocazii, când ne aflam în situatia de a premia sportivii clubului nostru pentru rezultatele înregistrate. Sectia de judo face parte din elita nationala a acestui sport”, a afirmat Mihai Groza.

Au fost recompensati sportivii Iulian Surla (60 kg), Daniel Morar (66 kg), Ilie Popa, Alexandru Goncearenko (73 kg), Razvan Spiridon (81 kg), Adrian Bogosel, Adrian Checiu, Gheorghe Sautiut (90 kg), Gheorghe Pop (100 kg), precum si cei trei antrenori, Alexandru Lungu, Emil Morar si Aurelian Fleis.

Au absentat din motive obiective, dar nu au fost omisi de la premiere, judoka Cezar Rusu, Constantin Cojoc, Ungvári Miklos, Hatfi Daniel (ambii din Ungaria) si Andrian Kordon (Israel).

Antrenorii sectiei de judo au dorit sa-i aduca multumiri lui Ion Marin, pentru gratuitatea accesului oferit judokanilor clubului pentru antrenamente la bazele sportive pe care le detine.

Gavril Nutiu