Jumătate dintre salariaţii români, primesc tichete de masă

1Comentariu
Valoarea pieţei tichetelor de masă din România este estimată în prezent la aproximativ 4 miliarde lei (1,276 miliarde euro), conform companiei SodexhoPass. Astfel, dintr-un număr de total de 4,5 milioane de salariaţi, jumătate beneficiază deja de tichete de masă.

Valoarea nominală a unui tichet de masă în România este în prezent de 7,41 lei/zi lucrătoare (2,36 euro), printre cele mai mici dintre ţările europene, în raport cu Franţa, unde valoarea unui tichet de masă este de 9 euro sau cu Belgia, 6 euro. Valoarea nominală a tichetelor de masă se indexează semestrial, prin ordinul Ministrului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, cu indicele preţurilor de consum înregistrat la mărfurile alimentare. Având în vedere că acest indice a fost stabil în ultima perioadă, în luna februarie 2007 valoarea nominală a fost menţinută la nivelul anterior, de 7,41lei.

Birta Dan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor