Juniori oradeni pe podium la Grand Prix

1Comentariu
Juniori oradeni pe podium la Grand Prix
Sportivi de la LPS Bihorul, LPS-CSU Oradea şi Colegiul Naţional Mihai Eminescu au participat sâmbătă şi duminică la Grand Prix-ul atletic de la Bucureşti.

La juniori II, cea mai bună clasare a reuşit-o Mădălina Meze (LPSCSU) în proba de înălţime cu o săritură de 1,55 metri. În aceaşi probă, Oana Mihaela Lupşe a sărit 1,50 metri şi s-a clasat pe locul 4. Pe podium a mai urcat Sergiu Mihail Perţe (LPS-CSU), locul 3 la înălţime cu o performanţă de 1,84 metri. În probele de alergări, orădenii s-au clasat departe de podium: Cristian Tăut (CN Mihai Eminescu), locul 9, la 1.500 metri, cu 4:30.98, în timp ce Patrik Nandor Zahui (CN Mihai Eminescu) a fost al 12-lea cu 25,70 s.

În întrecerea juniorilor III, atleţii orădeni au urcat de patru ori pe podiumul de concurs. Borbely Gerco Alex (LPS) a fost al doilea în proba de înălţime cu 1,50 metri. Pe aceeaşi poziţie s-a clasat şi Cristian Tăut (CN Mihai Eminescu) în proba de 800 metri cu un timp de 2:08.02. Foarte aproape de locul 1 a fost ştafeta masculină de 4X100 metri (4 ori un tur) a CN Mihai Eminescu, formată din Alexandru Paul Drimba, Mihai Haş, David Emanuel Blaga şi Cristian Tăut. Orădenii au alergat distanţa în 1:36.78, pe primul loc fiind CSŞ 3 Steaua cu 1:36.28.

Pe treapta a treia a podiumului a urcat Kiraly Bernadette (LPS) în proba de înălţime cu 1,40 metri.

La 60 metri garduri, Alexandru Paul Drimba (CN Mihai Eminescu) s-a clasat pe locul 6 (9,66 s), la lungime Alexandru Cormoş (LPS) a ocupat locul 8 cu o săritură de 5,40 m, iar Szatmari Alix Beatrix (LPS) a fost a noua la 60 metri cu 8,49 s.

T.B.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor