Juniorii, buni la muzică

Trupa Trio Junior din Oradea
Trupa Trio Junior din Oradea
Micuţii de la Meda Music şi cei de la Vivere au primit o mulţime de premii la Cerbul de Aur Junior 2009.

Micuţii de la Asociaţia Culturală Meda Music, cei din Grupurile Foxxy Stars şi Vivere din Oradea au avut o prestaţie de excepţie la Festivalul Naţional de Muzică Pop „Cerbul de Aur Junior”, care a avut loc în perioada 6 – 9 august, la Piatra-Neamţ. Trupa Trio Junior a ştrengarilor de la Meda Music, formată din Ana-Maria Mihăieş, Alexandru Cristea şi Florena Şandro, a obţinut premiul I, la secţiunea grupuri mici a acestui prestigios concurs, la care au participat cu piesa „Împreună”, a cărui compozitor este Gabriel Băruţa. Grupurile Vivere şi Foxxy Stars ale Asociaţiei „Vivere” au ocupat locul II.

Premii

Cei trei artişti de la Meda Music, pregătiţi de Meda Horjan, s-au înscris în concurs şi la secţiunea individual, acaparând şi alte premii. Astfel, Ana-Maria Mihăieş, alias Anita, (de 10 ani, de la Şcoala Nicolae Bălcescu din Oradea), a câştigat alături de toată aprecierea juriului, format din mari nume ale muzicii româneşti, şi premiul Radio România Regional, Alexandru Cristea (de 10 ani, de la Liceul Greco-Catolic din Oradea) a impresionat atât de mult juriul şi administraţia locală din Piatra-Neamţ, încât aceştia l-au desemnat câştigătorul Premiului Primăriei Piatra-Neamţ, în valoare de 10 milioane de lei vechi. Şi solista Florena Şandro (9 ani, la Liceul Penticostal „Bethel” din Oradea), de la Meda Music a făcut furori şi a primit un premiu special din partea Clubului Rotary 2005, din Piatra-Neamţ. Micuţa Miruna Gavriş, din Vivere, a primit Premiul Special Danone.

Alexandra Ruge, cea care a prezentat Festivalul Mamaia Copiilor, a fost invitată în recital şi la Cerbul de Aur Junior. Coregrafia orădenilor prezenţi la Festivalul Cerbul de Aur Junior îi aparţine coregrafului Levi Mihuţ. „Orădenii au demonstrat şi de această dată că sunt cei mai buni. Toate premiile reprezintă munca copiilor şi efortul părinţilor de a-i susţine.

Premiile pe care le-am obţinut sunt cartea noastră de vizită. Vom munci în continuare ca să ajungem pe culmi şi mai înalte”, spune Meda Horjan, preşedinta Asociaţiei Culturale Meda Music.

Copiii de la Meda Music se pregătesc de lansarea celui de-al doilea album, semnat Gabriel Baruţa, care va fi lansat în luna decembrie a acestui an.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !