Jurnalista Crina Dobocan, pe scenă cu diva de la „Surprize” – Andreea Marin

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
5Comentarii
Crina Dobocan, premiată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială
Crina Dobocan, premiată la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială
Redactorul JB/Bihon.ro, Crina Dobocan, a fost premiată, marţi seara, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.

A fost nominalizată, pentru a doua oară consecutiv, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială şi a primit o distincţie pentru susţinerea Campaniei Naţionale ,,România se ridică în picioare pentru asistenţa socială’’.

Colega noastră Crina Dobocan, redactor responsabil de domeniile Învăţământ, Social, Justiţie, a primit marţi seara, pe scena Ateneului Român din Bucureşti, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, Distincţia de Excelenţă pentru susţinerea Campaniei Naţionale a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

crina-dobocan-gala-de-excelenta

Organizată de CNASR şi aflată la a V-a ediţie, Gala îşi propune punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistenţă socială.

În cadrul galei, au fost sărbătoriţi cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social.

Periplu jurnalistic

Cu condeiul său, Crina i-a însoţit pe temerarii campaniei CNASR prin mai multe judeţe ale ţării, încercând să promoveze şi să valorifice, la nivel naţional, profesia de asistent social.

,,Prin campania noastră dorim să reînviem spiritul de breaslă în randul comunităţii noastre profesionale, să redăm demnitatea asistentului social, iar asistenţei sociale gloria şi splendorile pe care le merită această nobilă profesie.

Străbatem ţara în lung şi-n lat, de la est la vest şi de la nord la sud, aducând laolaltă confraţii de breaslă, oficialităţile judeţene, universitari, jurnalişti, celebrităţi locale, prieteni şi susţinători ale căror inimi bat pentru asistenţa socială.

Cred că doar împreună putem să construim un proiect solid şi pe termen lung. Tocmai de aceea, în această seară, o să vă spun câteva gânduri despre eroii campaniei noastre, despre cei care au ridicat România în picioare pentru asistenţa socială, şi vă invit ca la final să-i aplaudăm. Am debutat în ţinutul pandurilor, ridicând Gorjul în picioare pentru asistenţa socială (….).

Am urcat şi în Crişana, în Bihor, la doamnele Claudia Torje, Andreea Pontoş şi Arina Moş, ce ne-au demonstrat valoarea pasiunii, a credinţei, dar şi a eficienţei puse în slujba profesiei de asistent social. Mulţumim mult, Crina Dobocan, sensibilul şi dedicatul jurnalist local, prietenia ta ne onorează!”, a spus, în cadrul Galei, Doru Buzducea, preşedintele CNASR.

Recunoaştere

Pentru Crina, premiul este o recunoaştere publică a meritelor sale. Modestă, Crina a declarat că distincţia o onorează, dar o şi responsabilizează şi o determină să facă mai mult pentru această profesie.

,,Nu pentru a primi o distincţie m-am implicat în această campanie. Am rezonat imediat cu cei care o promovează, pentru că cunosc îndeaproape acest sector. Ca voluntar al Asociaţiei Caritas Eparhial, dar şi ca preşedinte al Asociaţiei Pro Bambini din Oradea, am lucrat cu asistenţi sociali şi ştiu ce presupune munca lor. Premiul primit marţi la Bucureşti mă onorează şi îmi motivează demersurile viitoare. Mulţumesc Filialei Bihor a Colegiului pentru nominalizare, iar CNASR pentru premiere. Vă asigur, în continuare, de susţinerea mea’’, a declarat Crina Dobocan.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor