Jurnalistele au dat condeiul pe pistoalele jandarmilor

Jurnalistele au dat condeiul pe pistoalele jandarmilor
MINTIA - Din dorinţa de a oferi un cadou de 1 martie jurnalistelor din presa hunedoreană, jandarmii au organizat, astăzi, „Cupa Mărţişorul la Tir”, ediţia a III-a. La acest concurs au participat 18 jurnaliste.  Video Video

Acestea au demonstrat că pot trage cu arma la fel de bine pe cum pot mânui condeiul.
Concursul de tir s-a desfăşurat în poligonul Mintia şi a constat în executarea a două trageri cu pistolul model 1974, calibru 7,65 asupra unui obiectiv fix situat la 25 de metri distanţă de concurente. Executarea primei trageri a avut drept scop acomodarea concurentelor cu armamentul, calificativul obţinut nefiind luat în calcul la stabilirea clasamentului final.


Clasamentul final, atât cel individual, cât şi clasamentul pe echipe a fost stabilit de către comisia de concurs ca urmare a punctajului obţinut de concurente la cea de-a doua tragere.
În finalul concursului, jandarmii le-au prezentat celor de faţă un exerciţiu demonstrativ de intervenţie profesională, precum şi un exerciţiu de intervenţie împotriva unui grup de persoane înarmate.

După desfăşurarea probei de tir comisia a stabilit:
a) Clasamentul individual:
– locul I Cândea Mihaela – Dacia Magazin – 25 puncte;
– locul II Stoian Mirela – Pro Tv – 22 puncte;
– locul III Ina Jurcone – Servus Hunedoara – 15 puncte.


b) Clasamentul pe echipe:
– locul I Servus Hunedoara şi Sport Hunedorean: Ina Jurcone şi Luiza Marinuţ – 27 puncte;
– locul II Dacia Magazin: Cândea Mihaela şi Daniela Almaşi – 25 puncte;
– locul III Pro Tv: Stoian Mirela şi Nicoleta Medrea– 22 puncte.
Inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, general de brigadă Viorel Sălan a înmânat câştigătoarelor premiile şi le-au oferit flori.
De asemenea, pe baza voturilor jurnaliştilor şi jandarmilor prezenţi la concurs, precum şi urma susţinerii unui test de cultură generală de către participante, Anamaria Popa de la Antena 1 a fost desemnată „Miss Pistol ediţia 2008”.

Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !