Jurnaliştii au tras la ţintă

1Comentariu
Jurnaliştii au tras la ţintă
ORADEA – Jurnaliştii orădeni au încercat să dovească azi că sunt buni ţintaşi. Organizată sub egida Zilei Jandarmeriei, „Cupa presei la tir” a adunat la poligonul Dinamo 20 de jurnalişti de la ziarele, portalurile, televiziunile si posturile radio din Oradea. VideoVideo

Concursul a început cu un scurt instructaj făcut de Lt. Ioan Bogdan, ofiţerul de presă al IJJ Bihor, care le-a explicat jurnaliştilor care sunt regulile care trebuie respectate pentru a fi siguri că glonţul nimereşte ţinta.

Concursul a avut trei probe: individual masculin, individual feminim şi pe echipe. Primii care s-au aliniat la ţinte au fost bărbaţii. S-a tras cu pistol de calibur 7,65, cunoscut şi sub denumirea de pistol Carpaţi. Fiecare concurent a primit şase cartuşe. Au fost 15 concurenţi la individual masculin. Cei care au prins podiumul au fost: Carol Zierler de la Realitatea bihorean – locul I, Ovidiu Morcan de la Jurnal Bihorean - locul II şi Adrian Laboş de la TTV – locul III. La individual feminim clasamentul a arătat astfel: locul I – Georgiana Anghel de la Jurnal bihorean, locul II – Anca Tiurbe de la Crişana, iar locul III – Geta Gavriş de la Radio Transilvania.

Printre pacifiştii acestei ediţii se numără: Ioan Drimbău de la Realitatea bihoreană, Alina Ungur de la Crişana şi Florina Bulzan de la TTV. Cei trei au reuşit performanţa de a lăsa ţinta neatinsă.

În acest an a fost reprezentat la cupa presei şi portalul Bihor Online, de Cristian Horgoş şi Nistor Armin. Colegii noştri au tras foarte bine, însă nu suficient cât să ajungă pe podium. Cristian Horgos a luat locul IV iar Armin Nistor s-a clasat pe locul V. Ei au promis că se vor revanşa la următoarea ediţie. „Având în vedere că a fost prima tragere pentru mine 4 din 6 lovituri la ţintă mi se pare o experienţă reuşită. Sunt mândru că am reuşit să concurez, să reprezint bihon”, a precizat Nistor Armin.

„Cupa presei la tir” este primul eveniment dedicat Zilei Jandarmeriei, sărbătorită pe 3 aprilie, la împlinirea a 158 de ani de existenţă. În acest an cupa presei a fost organizată în avans, din cauza summit-ului NATO, din perioada 2-3 aprilie de la Bucureşti. Asta deoarece, pe perioada summit-ului sunt interzise tragerile.

Georgiana Anghel1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor